Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KO KOME PRETI?

SRS: Vučić slao preteće SMS

Autor: FoNet | 20.04.2013 - 16:05:00h | Komentara: 0

U okviru akcije "Vox populi, vox Dei - Glas naroda, glas Božji!" aktivisti Srpske radikalne stranke (SRS) su u više od 100 gradova širom Srbije građanima delili flajere sa brojem mobilnog telefona prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i tekstom "Izjasni se o izdaji! Pošalji sms Aleksandru Vučiću, sprečimo kapitulaciju Srbije!", saopštila je SRS.

Nisam siguran da DS-u  odgovaraju izbori: Vučić

Navodno je i on pretio: Vučić

Akcija čiji je cilj bio da se čuje glas običnog naroda, spreči odricanje od Kosova i Metohije i zaštiti Ustav Srbije naišla je na žestoku reakciju režima. Na sms poruku

zamenika predsednika Srpske radikalne stranke Nemanje Šarovića u kojoj je stajalo "Izdao si Voju, sad izdaješ zemlju svoju!", predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odgovorio je "bedniče i moronu nesrećni, samo ti nemoj ništa da mi pričaš".
Nekoliko minuta posle Vučićeve poruke uvredljivog sadržaja, nepoznati muškarac uputio je više poziva na mobilni telefon Nemanje Šarovića kao i veoma ozbiljne pretnje po život zbog toga što se neko drznuo da "predstavniku građana" Aleksandru Vučiću putem sms poruka iznese svoje mišljenje o Briselskoj kapitulaciji.
Još gore prošao je predsednik Kolubarskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke Zoran Popović koga je, po mnogima najmoćniji čovek u Srbiji, potpredsednik Vlade, ministar odbrane i čovek koji kontroliše sve bezbednosne službe, Aleksandar Vučić, lično pozvao nakon sms poruke koju mu je Popović poslao. Razjareni Vučić je Zoranu Popoviću pretio hapšenjem, uputio mu najgore moguće uvrede i psovke.
Nemanja Šarović i Zoran Popović odmah su čitav slučaj prijavili policiji gde su službenicima MUP-a Republike Srbije pružili dokaz za svoje tvrdnje i stavili na
raspolaganje svoje mobilne telefone.
Srpska radikalna stranka ocenjuje da primitivna, uvredljiva i histerična reakcija Aleksandra Vučića najbolje govori o njemu samom i potvrđuje da je akcija "Glas naroda, glas Božji" pogodila u centar. Pretnje hapšenjem, psovke i uvrede koje dolaze od najmoćnijeg čoveka režima nisu niti će uplašiti bilo koga u Srpskoj Radikalnoj stranci i predstavljaju dodatni podsticaj za dalju borbu protiv
režima koji razara nacionalne i ekonomske interese srpskog
naroda, zaključeno je u saopštenju SRS

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP