Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PLJUŠTE OPTUŽBE NAPREDNJAKA I DEMOKRATA

Stefanović kao baron Minhauzen

Autor: Beta | 24.12.2014 - 15:56:00h | Komentara: 5

Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da je za opoziciona Demokratska stranka jedini krivac za "sve zlo koje se desilo građanima Srbije u poslednjih 12 godina".

Aleksandar Martinović (SNS)  dovikivao je Marku Đurišiću (NDS): „Lopovi, lopovi!“. Ovaj  mu uzvratio istom merom

Aleksandar Martinović (SNS) | Foto: FoNet

Baron Minhauzen zvani Borko Stefanović (šef poslaničke grupe DS u republičkom parlamentu) izjavio je danas da je za lošu atmosferu u Skupštini Srbije odgovoran predsednik Vlade Srbije Aleksndar Vučić, što je još jedna u nizu laži - kazao je on novinarima u parlamentu.
Stefanović je ranije danas, govoreći o uvredama iznetim tokom rasprave u Skupštini Srbije u ponedeljak, 22. decembra, pozvao medije da imenom i prezimenom kažu ko je odgovoran za incidente u Skupštini.
On je naveo da su to premijer Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Skupštine Igor Bečić, ali je dodao i da ne želi da "abolira Zorana Živkovića", poslanika opozicione Nove stranke.
Martinović je kazao da su jedini argumenti DS-a "mržnja, pakost i ljubomora na sve ono što radi, a šta oni nisu imali hrabrost dok su imali apsolutnu vlast u državi punih 12 godina".
- Sve to zlo palo je na leđa jednom čoveku, jednoj vladi i nama iz SNS-a koji pokušavamo da ispravimo sve što je loše urađeno od 2000. do 2012. godine i nažalost ono što se i danas radi na teritoriji Vojvodine - rekao je poslanik SNS-a.
Kako je dodao, dokaz za to to je budžet Vojvodine koji je juče izglasan.
- Ono što zanima SNS i što pitamo Borka Stefanovića odakle će Bojan
Pajtić (predsednik DS-a i predsednik vlade Vojvodine) da vrati više od 400 miliona evra koje je ukrao iz Razvojne banke Vojvodine, iz koga budžeta će da vrati pare koje je pokrao iz Fonda za kapitalno ulaganje Vojvodine - rekao je Martinović.
Poslednji komentari
  • mili Vreme: 24.12.2014 17:05h

    Ti si sramota za SRBIJU ,dug jezik kratka pamet ,poltron nevaspitani

  • DS22 Vreme: 24.12.2014 18:51h

    Ako je on Baron minhauzen izaberite kod VAS SNS-ovaca ko je GEBELS??? Nije uvredljivo jer ne tri vec trista puta ponavljaju laz ,a pogotovo ovaj p+ofesor prava i onasto i dalje IMA TRI PLATE -SRAM GA BILO!

  • Duka Vreme: 24.12.2014 19:07h

    Gde ste samo iskopali ovu sliku, poslanik liči na stanovnika iz Mathauzena. Prerušeni radikali se bave zamenom teza.Zaposlili su preko 250 hiljada svojih neznalica i tako godišnje opteretili državni budžet za 2,5 milijardi eura.Pa puta tri godine koliko su na vlasti, ukrali direktno 7 milijardi eura iz budžeta,a onda smanjili penzije i plate da bi kompenzovali bulu u koju su gurnuli zemlju na juriš.I onda kriv pokojni toza iz Vojvodine gde još nisu zauzeli apsolutno vlast i zaposlili svoje papke. Ovakve prevarante i nesposobnjakoviće zemlja nije imala nikad.

  • Milan Vreme: 24.12.2014 21:23h

    E moj Martinovicu ,toliko si supalj a ujedno vrlo bezobrazan da ni sam toga svestan,znamo mi tebe iz Radikalne stranke crvicu maleni uvek si kukao za tudjim sandukom.Pokrij se klempavim usima da te niko ne vidi i ne cuje.

  • Nemke Vreme: 25.12.2014 08:22h

    Pokriva se on nasim parama. Za usi njegove ne brini. Prima verovatno 5 plata. Svi imaju po par funkcija koje obavljaju. Ipak su visoke skole naucili.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP