Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SNS PIKIRA BEOGRAD

Stefanović: Sve veće
nezadovoljstvo vlastima u Beogradu!

Autor: Beta | 01.11.2012 - 00:49:00h | Komentara: 20

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović ocenio je da ta stranka može da ponudi bolje i kvalitetnije rešenje za vodjenje Beograda, od vlasti koju predvodi Demokratska stranka.

Sve je veće nezadovoljstvo među članovima SNS i građanima radom aktuelne vlasti u Beogradu, rekao je Stefanović u intevjuu za "Večernje novosti".

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Nebojša Marković

Na pitanje može li se promena vlasti u Beogradu očekivati do kraja godine i da li je SNS o tome razgovarao sa Socijalističkom partijom Srbije i Demokratskom strankom Srbije, kao potencijalnim koalicionim partnerima u Beogradu, Stefanović je rekao da rok nije zacrtan.

"Imali smo neke prioritete koji su se ticali spasavanja zemlje, ali vrlo brzo će na dnevni red doći i Beograd. Smatram da možemo da ponudimo bolje i kvalitetnije rešenje građanima prestonice", kazao je Stefanović.
"To mora da bude plod jedne ozbiljne rasprave. U stranci se o tome još nije zvanično razgovaralo i nismo doneli konačan stav. Tek kada to bude poznato sešćemo za sto i razgovaraćemo sa potencijalnim partnerima", rekao je Stefanović, koji je i predsednik Skupštine Srbije.

"Smatram da možemo da ponudimo bolje i kvalitetnije rešenje građanima prestonice", rekao je Stefanović.

On je izrazio nadu da će do kraja godine u svim gradovima i opštinama gde je moguće biti promenjena vlast.
"Očekujem da ćemo vrlo brzo sa koalicionim partnerima postići sporazum da se većina promeni u svim mestima gde je moguće i gde je to u korist građana.
"Ne verujem da će bilo ko praviti problem, jer je to nešto sasvim prirodno", rekao je Stefanović.
Povodom platforme za pregovore sa Prištinom koju državni vrh Srbije priprema, Stefanović je rekao da očekuje da platforma, ili makar oni delovi koji nisu državna tajna, pred poslanike stigne u narednih nekoliko dana.
"Tada će i javnost, po prvi put, videti koji su naredni koraci države u dijalogu sa privremenim vlastima na Kosmetu", rekao je Stefanović i naveo da će platforma biti plod političkog dogovora koji će omogućiti da se napravi konsenzus svih relevantnih političkih snaga.
Poslednji komentari
  • Aha Vreme: 01.11.2012 07:55h

    keep dreaming, vas je Zemun odavno prepoznao i najurio najmladjeg predsednika opstine u Srbiji, Vucko moze samo da bude kriminalac

  • Mitar Vreme: 01.11.2012 08:12h

    Teško će biti. Socijalisti i dalje hvale vlast u Beogradu. Samo su u poslednje vreme nešto tiši, kao da se spremaju da odjednom promene mišljenje.

  • bgdjaninod64te Vreme: 01.11.2012 08:31h

    Decko ne zanosi se..previse ste i ti i tvoji poleteteli,a svaki let ima i nagli pad,bolni,ne zaboravi.E sad ako imate kadar jos neki iz Granda,pecenjara,fakulteta nekih iz raznih palanki,onda i da razmislimo.

  • Štrumfalo Vreme: 01.11.2012 09:13h

    Naravno nezadovoljni šta se očekivalo kada je jedno obećano a radi se sasvim drugo.Neka se povuku svi ovi koji nemogu da se nose sa problemima koji pritiskaju grad i neka prepuste mesta mlađim i sposobnijim ljudima. Kada će mlađi da se dokažu i pokažu?!

  • Dejan Vreme: 01.11.2012 09:37h

    Ti si prijatelju Vucicev potrcko i to je jedino sto ti znas da radis!!! Ti i tvoj mentor ne znate da uredite svoje dvoriste, a ne Beograd! Prema tome, nastavi da trcis za mentorom, mozda skines koju kilu... I ti i on ste nesposobni da bilo sta konstruktivno uradite, znate samo da ser..., a to moze svako!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP