Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROGNOZA

Stefanović: Vlada će
se raspasti do kraja godine!

Autor: Tanjug | 29.01.2013 - 15:52:00h | Komentara: 7

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović izjavio je danas da će borba protiv korupcije i kriminala do kraja ove godine dovesti do raspada vladajuće koalicije.

"Ako se borba bude vodila u svim pravcima, ona će bez ikakve dileme dovesti i do toga da bude usmerena i na sadašnje koalicione partnere u vladi. Oni će krenuti jedni protiv drugih i to će dovesti do raspada ove koalicije, sigurni smo do kraja ove godine", rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.
On je dodao da se potvrdilo ono što je DS govorila - "da se ova vlada bliži kraju na sreću građana, jer ne odražava njihove želje i namere za boljim životom".

DS će glasati protiv zakona: Borislav Stefanović

Borba protiv korupcije treba da se vodi u svim pravcima: Borislav Stefanović | Foto: Marko Rupena

Na pitanje da li se pokrenutim slučajevima krenulo na SPS, Stefanović je odgovorio da on to ne bi tako nazvao, već da je to ono o čemu je DS i govorila - da se borba protiv korupcije i kriminala vodi u svim pravcima, da bude nediskriminatorska i da na nju ne treba gledati sa partijskih pozicija i da je jasno da neki direktori određenih sistema, koji su se možda bavili nedozvoljenim stvarima treba da budu na udaru.
"To će biti dokaz koliko je borba protiv kriminala i korupcije poštena i ozbiljna", rekao je Stefanović i napomenuo da ta borba mora biti protiv svih i da mora da ima sudsku završnicu.
 
Poslednji komentari
  • šiki Vreme: 29.01.2013 16:16h

    Nikako mi nije jasno da priziva izbore u trenutku kad postoji realna mogućnost da SNS na eventualnim izborima ostvari takav rezultat kojim bi sama formirala vlast i imala većinu u skupštini. Po meni u pitanju je potpuno odsustvo sagledavanja realnosti. U mom okruženju se prića da DS nebi ostvario ni cenzus da uđe u skupštinu.

  • šiki Vreme: 29.01.2013 16:23h

    Nije mi jasno da on peiziva izbore u trenutku kad postoji realna mogućnost da SNS na eventualnim izborima ostvari takav rezultat da sama formira vlast i da ima više od polovine poslanika u skupštini. U pitanju je potpuno odsustvo realnosti. U mom okrušenju pričaju ljudi da na sledećim izborima DS nebi imala ni cenzus da uđe u skupštinu.

  • Kosovo i Metohija Vreme: 29.01.2013 16:36h

    Ako se ne raspadne vlada,zemlja ce nam se raspasti sigurno...ZAPAMTITE OVAJ KOMENTAR.

  • LJUBIM TE BORKO U VEROISPOVEST Vreme: 29.01.2013 17:30h

    Od tebe ocekujemo da se ponasas u skladu sa interesima tvoje religije :)

  • BOZA BAKSUZ Vreme: 29.01.2013 23:19h

    Boro ne prizivaj djavola ,ako dodje do prevremenih izbora DS ide na parking do daljnjeg ,da se pridruzi SPO ,RADikalima ,i jos nekima .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP