Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OČEKUJE IZBORE

Stefanović: Vlada kao prazna radnja

Autor: Tanjug | 21.02.2013 - 20:38:00h | Komentara: 12

Funkcioner DS-a Borislav Stefanović očekuje da će vanredni parlamentarni izbori biti održani do kraja godine, iako to demokratama ne odgovara.

“Ova vlast je kao neka prodavnica koja ima jako lep izlog i u tom izlogu imate jedan model koji je okićen najsavremenijom odećom i nakitom i koji šljašti. Taj model je Aleksandar Vučić. Kad uđete u tu prodavnicu na rafovima nema ništa sem prašine i paučine", rekao je Stefanović.

Borko Stefanović

Borko Stefanović | Foto: Emil Čonkić

 On smatra da će izbori biti održani do kraja godine jer "ako Vučić hoće da vodi borbu protiv korupcije, on mora da krene na svoje koalicione partnere".

"Kad krene na koalicione partnere koji se sastaju sa predstavnicima mafijaškog klana Darka Šarića, koji su vodili najveće privredne sisteme u Srbiji i uništili ih, tog momenta moramo imati prevremene izbore", naveo je Stefanović.
Stefanović je dodao i da je DS "zaista u konsolidovanom stanju", ali da joj ne odgovara da vanredni parlamentarni izbori budu sada, već što kasnije.
On je u Klubu odbornika Skupštine grada Kraljeva, gde je bio gost Gradskog odbora DS, rekao da vlada ništa čega se dotakla nije uradila na adekvatan način, a da je određeni napredak pokazala samo u borbi protiv korupcije i kriminala i po pitanju Kosova i Metohije, "s tim što i tu ima puno kritičnih mesta".
Stefanović je ocenio i da naredne vlade nema bez DS, kao i da "sledeće vlade nema ako je u njoj (lider URS-a Mlađan) Dinkić".
"To će biti vlada koja će kroz program DS dati odgovor kako vidimo izlazak iz krize u svim delovima, od obrazovanja, zdravstva, do najveće pošasti Srbije, a to je problem nezaposlenosti. Nikome nećemo dati da vodi ove resore, ako nemaju bolje kadrove i ideje od nas, a mi znamo da nemaju", naveo je Stefanović.
Govoreći o nekadašnjem funkcioneru DS Dušanu Petroviću koji je isključen iz stranke, Stefanović je rekao da je Petrović dao 40 puta više intervjua od tada, nego dok je bio ministar poljoprivrede.
On je istakao da nema cepanja i slabljenja DS i da se to ne dešava "ako iz jedne reke izađe potok". 
Poslednji komentari
  • asid Vreme: 21.02.2013 23:08h

    Šta si očekivao, kad ste sve pokrali!

  • mirko Vreme: 22.02.2013 01:28h

    ja stvarno ne znam sta je ovim iz ds-a oni pogubljeni skroz pa necete dobiti izbore nikad vise upamtite to ,nece vas narod vise mnogo ste zla i ponizenja naneli ovom narodu ,nemojte nas terati kao narod da udjemo u skupstinu i isteramo vas milom bas vas demokrate .sram vas bilo bre.

  • Brat Srbin Vreme: 22.02.2013 01:43h

    Kako vas demokrate nije sramota da se uopste javljate posle svega sto ste ostavili iza vase vladavine,a vidimo i posle svega se ne smirujete?!?

  • mirko Vreme: 22.02.2013 02:02h

    znao sam da necete moj komentar istaci modelatoru porucujem nemoj ucestvovati u necem sto ti drugi namece biti poslusnik za novac ima gospoda boga sama ce istina izaci na videlo.veliki pozdrav.

  • CIRINELA Vreme: 22.02.2013 06:22h

    Ja bi rekao da se vaša radnja prazni posle 12 godina praznih priča i punih đžepova.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP