Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ŠEF POSLANIČKE GRUPE DS

Stefanović: Vučić odgovoran za incident u skupštini!

Autor: Tanjug | 24.12.2014 - 13:09:00h | Komentara: 5

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović izjavio je danas da je za incident koji se dogodio u skupštini, kada je predsedavajući sednicom Igor Bečić izrekao više opomena i udaljio iz sale poslanika Nove stranke Zorana Žikovića, kriv premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Borko Stefanović

Borko Stefanović | Foto: Goran Srdanov

"Čovek koji je izazvao incidente i koji je u ovoj skupštini naterao predsedavajućeg Bečića da kao njegova lutka na koncu izriče opomene i oduzima reč je čovek koji se zove Aleksandar Vučić”, rekao je Stefanović novinarima u parlamentu.


On je ocenio da su za incident u skupštini odgovorni premijer i većina od 208 poslanika koja, kako je naveo, diktira pravila pristojnosti i ponašanja u parlamentu, a ne 26 poslanika opozicije.

“Oni bar znaju, oni su u pidžamama dolazili u ovu skupštinu, oni su kidali kablove, oni su bacali cipele, oni su upućivai kletve, oni su ljudima govorili najcrnje stvari o njihovim porodicama i deci, oni misle da nas uče pristojnosti, to je zaista farsično”, istakao je Stefanović.
Šef demokrata u skupštini je takođe naglasio da naprednjaci ne treba da žive u uverenju “da svi imaju pamćenje kišne gliste” zato što predsednik poslaničkog kluba SNS Zoran Babić kaže: “Uradićemo, pripremamo, radimo na tome, dve i po godine radimo na tome”.

“Radite, gospodo. Građani vide da nemate pojma”, rekao je Stefanović, istakavši da je Vučić u ponedeljak popodne došao vidno iznerviran i sa namerom da se verbalno obračuna sa opzicijom.
Poslednji komentari
  • iskreno Vreme: 24.12.2014 14:07h

    Gospodine Stefanovicu, ja bih imala moralno pravo da kritikujem premijera za neke stvari, ali vi nemate moralno pravo da ista kazete jer je prethodna valst upropastila Srbiju a u njoj ste ucestvovali:Bolje je da cutite.

  • misho Vreme: 24.12.2014 14:19h

    na žalost borko u pravu si.ali ni vi kao pozicija niste bili bolji-pa vam vraćaju milo za drago.sve ukupno SRAMOTA DA BUDE I NJIH I VAS.

  • zaza Vreme: 24.12.2014 15:50h

    GOSPODINE STEFANOVIFU, NEMOZETE PREVARITI NAROD. MI SMO TI KOJI CEVAM SUDITI. NARAVNO NA IZBORI, KAD BUDU BILI

  • Milica D Vreme: 25.12.2014 08:47h

    Kome cavka na rame on kaze is! Živković je taj koji se bahato poneo, a to je činjenica. Ponovo je pokazao svoje pravo lice i zasluženo morao da napusti skupštinu.

  • Srbin Vreme: 25.12.2014 11:35h

    Ma Dok imate takve politicare ostacete jad i beda jedni sirotinja treba da uzmu zibot u svoje ruke dahim ne kroju sudbinu takvi Krim ...ci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP