Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RISTIČEVIĆ ISPROZIVAO MINISTRA

Što Ugljanin zase*e, to Ljajić opravda!

Autor: M. Keranović | 02.03.2015 - 15:00:00h | Komentara: 6

Marijan Rističević, poslanik sa liste SNS-a i lider Narodne seljačke stranke, opleo je na društvenim mrežama po ministru Rasimu Ljajiću, sa kojim je bio na istoj izbornoj listi, pa je čak i izrazio sumnju u njegov patriotizam i lojalnost državi Srbiji. Ljajić kaže za „Alo!“ da je zatečen tolikom količinom gluposti i mržnje: „I ako je od njega, mnogo je.“

Marijan  Rističević

Marijan Rističević | Foto: Zoran Lončarević

Naime, Rističević je u petak prostor na Tviteru, osim Sulejmanu Ugljaninu, posvetio i Rasimu Ljajiću, navodeći: „Što Sulejman Ugljanin i mudžahedini za*eru, to Rasim Ljajić na brzinu opravda! Dva stara osnivača SDA iz 1990. godine, predsednik i sekretar“, da bi potom ironično i posprdno naveo: „Nikada nisam sumnjao u njihov ‚patriotizam‘ i ‚lojalnost‘ prema državi Srbiji!”, ali i navodeći: „Meni je sve jasno, nažalost, nekim našim političarima nije!“
Ljajić kaže za „Alo!“ da je, pre svega, zatečen tolikom količinom gluposti i mržnje od jednog narodnog poslanika.

Rasim Ljajić i Sulejman Ugljanin

Rasim Ljajić i Sulejman Ugljanin


- Ne znam šta bi čovek na tako nešto mogao da kaže. Na takvu količinu gluposti pametnog komentara jednostavno nema. I ako je od njega, mnogo je. To je čist jezik mržnje i upravo je ta činjenica, u 21. veku, poražavajuća. Inače, u svakoj drugoj prilici dobio bih najveće državno priznanje za očuvanje društvene i političke stabinosti u Sandžaku, a i stavljao sam glavu tamo gde mnogi nisu ni nogu smeli da stave. I posle da neko tako nešto izjavi, malo je reći da je neprimereno. Kad je reč o stranci koju vodim, SDPS je jedina stranka na Balkanu koja je 2012. godine u Novom Pazaru dobila većinu bošnjačkih i srpskih glasova, što se nigde nije desilo. To je nešto na šta sam ponosan. Važnije mi je šta ti ljudi, i Bošnjaci i Srbi, misle, nego jedan Marijan Rističević - rekao je Ljajić za „Alo!“.

Komentar Sulejmana Ugljanina juče nismo uspeli da dobijemo jer je bio nedostupan na broj poznat redakciji.

„Nije imalo kuče za šta da je ujede”


Rasim Ljajić nije jedini po kome je Rističević opleo na Tviteru. Lider Nove stranke Zoran Živković, kao i zaštitnik građana Saša Janković, najčešće su na tapetu Rističevića. Kritikovao je i poslanika demokrata Dušana Milisavljevića, ali i druge demokrate. Interesanto je da nije ostao nem ni na imenovanje Jelene Trivan za direktorku „Službenog glasnika“. Tada je uz sliku Trivanove napisao: „Morala je, nije više imalo kuče za šta da je ujede!“. Da njegovi postupci nisu u skladu sa zvaničnom politikom Vlade na čijem čelu je Aleksandar Vučić, pokazuje to što se nedavno na sednici Skupštine Srbije pojavio sa zastavicom međunarodno nepriznate „Narodne Republike Donjeck“.

Poslednji komentari
  • Maximus Ruralis Vreme: 02.03.2015 17:57h

    Da je budala,budala je,ali sve mu je oprosteno,iskupio se sa zasavom DNR u skupstini. A sto se tice Rasima i Sulja,isti su !

  • piksi Vreme: 02.03.2015 18:15h

    uvek treba gledati ko kaze . risticevic dno dna .

  • srbIN Vreme: 02.03.2015 18:50h

    Ono kao kad naucis majmuna da koristi internet/twiter,

  • sasa era Vreme: 02.03.2015 19:58h

    ovaj nas zajebava 20 god.prima poslanicku platu aovamo seljacka stranka,gospodo zemljoradnici ovome treba usi iscupati i oterati na njivu odmah.

  • Momo Vreme: 02.03.2015 20:15h

    Marjan je sve istinu rekao!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP