Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GRADSKI ODBOR DEMOKRATSKE STRANKE U SUBOTICI

Subotički DS nije podržao Tadića!?

Autor: R. K. | 20.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Gradski odbor Demokratske stranke u Subotici, koji je u subotu održao sastanak, nije podržao kandidaturu Borisa Tadića za predsednika stranke, saznaje „Alo!“.

Nismo pričali  o kandidaturi:  Dulić

Nismo pričali o kandidaturi: Dulić | Foto: Emil Čonkić

Iako je, kako saznajemo, bivši predsednik Srbije i DS-a sa tom namerom došao na sastanak odbora, o njegovoj potencijalnoj kandidaturi nije bilo ni reči.


- Većina članova subotičkog odbora zabrinuta je zbog rezultata izbora na Voždovcu i želi smenu Dragana Đilasa, aktuelnog predsednika stranke. Međutim, simptomatično je da o Tadićevoj kandidaturi za tu poziciju u subotu nije bilo reči - kaže izvor „Alo!“. Oliver Dulić, član Predsedništva DS-a, potvrdio je za „Alo!“ da niko nije govorio o Tadićevoj kandidaturi.

- Bio je prisutan veliki broj članova, ali nijednog trenutka se nije pričalo o kandidaturi. Pričalo se o trenutnoj situaciji u zemlji i o načinima da se stabilizuje stranka - rekao je Dulić.
Poslednji komentari
  • Vladica Vreme: 20.12.2013 07:06h

    Po meni - kako je i rečeno: da se stabilizuje stranka, da se spasava država. Ko će biti kandidat i koješta, to je sekundarno.

  • MilanCh Vreme: 20.12.2013 12:51h

    Sada bi bilo cija kandidatura u DS delovala negativno za stranku. Treba podrzati sve napore koje je Djilas do sada uradio da stranku ocisti od losih, da preusmeri u drugi smer. Sada je ocigledno da stranka polako vraca poverenje gradnja i da ide uzlaznom linijom.

  • Viki Vreme: 20.12.2013 13:21h

    Jedina mogućnost da se nekako isčupamo iz užasnog stanje u kom se nalazi zemlja je jedinstvo DS-a, jer su oni zaista jedina alternativa stranci na vlasti, Stoga je nekome i palo na pamet da pokrene ovu ujdurnu oko Tadića.

  • Vesna Vreme: 20.12.2013 13:38h

    Posle kiše uvek dođe sunce. DS je poslednje dve godine trpela neviđeni medijski linč i pored previranja unutar stranke opstala kao druga najjača u Srbiji. Sad samo mora ići na bolje.

  • interesantno Vreme: 20.12.2013 14:31h

    Bez uvrede novinama, meni je daleko interesantnije što se SNS raspada sada, dok je na vlasti. Kako će biti kad postane opozicija, to će biti stati pa gledati...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP