Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROSLAVA OPŠTINSKOG ODBORA DS SMEDEREVSKA PALANKA

Šuletova ekipa u akciji!

Autor: M. K. | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Proslava opštinskog odbora DS Smederevska Palanka, koji je preksinoć obeležio 24 godine od osnivanja, pokazala je i ko se od demokrata drži zajedno i međusobno sarađuje.

Alternativa i Đilasu i Tadiću?

Alternativa i Đilasu i Tadiću?

Naime, Radoslav Milojičić Kena, predsednik opštine i Opštinskog odbora DS-a, pored Dragana Šutanovca, čiji je najbliži saradnik, ugostio je i Olivera Dulića, ali i lidera beogradskih demokrata Balšu Božovića. Upućeni tvrde da je na tom okupljanju još falio i Bojan Pajtić, zamenik predsednika DS-a, da bi ekipa koja je poslednjih dana u stalnom kontaktu bila kompletna.


- U Smederevsku Palanku su u utorak uveče došli svi oni sa kojima se Šutanovac i Kena intenzivno čuju, ali i sarađuju. Tu su bili i predstavnici odbora sa Kosova, potom odbora iz Kučeva, Aranđelovca, Smedereva, Velike Plane, Topole, Velikog Gradišta, Zvezdare...
Kad je reč o Balši, on se bolje razume sa Šutanovcem nego sa Đilasom, dok su Dulić i Šutanovac stari drugari. Inače, Šule je i u stalnom kontaktu sa Bojanom Pajtićem, koji nije mogao da dođe jer je van zemlje - navodi izvor “Alo!” iz tabora bivšeg ministra odbrane.
Milojičić je za “Alo!” samo kratko kazao da mu je bilo zadovoljstvo što je ugostio njemu drage ljude, dok Šutanovac za naš list navodi da mu je drago što su demokrate u Smederevskoj Palanci ljudi sa vizijom, idejom i rezultatima.

Đilas skuplja potpise


Lider DS-a Dragan Đilas u utorak je u Starom gradu održao sastanak sa liderima opštinskih odbora stranke iz cele Srbije. Prisutnima je ponuđeno da potpišu inicijativu za jedinstvenu Demokratsku stranku, kojom se traži da se “obustave unutarstranačke izborne aktivnosti kako bi se DS pozicionirao kao jasna i jedina alternativa vladajućoj koaliciji”. Naš izvor blizak Đilasu navodi da je bilo prisutno oko 70 odsto predsednika opštinskih odbora i dodaje da su mnogi tu inicijativu i potpisali. Iz Tadićevog tabora naglašavaju da nisu svi predstavnici odbora bili pozvani na taj sastanak.

Poslednji komentari
  • Mihailo Vreme: 16.01.2014 07:18h

    Dokle više s ovim? Niko ni reči o ceni struje, o novim porezima, da ne govorim o raskolu unutar SNS...

  • MilanCh Vreme: 16.01.2014 09:46h

    Ima nade za Srbiju. Podrska Draganu Djilasu i demokratama.

  • Vesna Vreme: 16.01.2014 10:46h

    Svi kojima je zaista stalo do stranke i svega što ona znači, a rekla bih da su jedini preostali borci za drugačije mišljenje, treba da se ujedine i prekinu više ove besmislene izveštaje iz dana u dan.

  • Mile Zivkovic Vreme: 16.01.2014 10:52h

    SuNATOvac u akciji :D

  • Viki Vreme: 16.01.2014 12:35h

    Uopšte nije čudno. Na slavlje se svako odaziva, a ovo pisanje o demokratama dok ja moram da platim duplo skuplju struju je više potpuno neprimereno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP