Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEREGULARNOSTI GA MOTIVIŠU

Šutanovac: Nema povlačenja, nema predaje!

Autor: Beta | 06.06.2013 - 13:42:00h | Komentara: 1

Dragan Šutanovac, kandidat za predsednika beogradskog odbora Demokratske stranke (DS), saopštio je danas da se neće povući iz izborne trke, iako u tom procesu ima nepravilnosti.

Dragan Šutanovac

Dragan Šutanovac | Foto: Goran Srdanov

"Nemam nameru da se sada povučem iz izborne trke, što očigledno neki priželjkuju, jer ovi izbori su ispit za čitavu DS. Neregularnosti koje nisu u skladu sa demokratskim načelima se događaju, ali me ne plaše već dodatno motivišu, a prave demokrate upravo svojim masovnim izlaskom na biračka mesta u subotu imaju priliku da o tome daju svoj sud", naveo je Šutanovac u saopštenju.

Po rečima Šutanovca, podršku za revitalizaciju stranke je dobio od velikog broja uglednih članova, a svima je zajednički interes da se DS što pre oporavi.

"Verujem da će organi stranke sankcionisati sve neregularne odluke i ponašanja i da osnovni princip ravnopravnosti kandidata u izborima za predsednika gradske organizacije Demokratske stranke u Beogradu neće biti ozbiljnije narušen", naveo je Šutanovac, ne precizirajući o kakvim je neregularnostima reč.

Dodao je da je glasanje u stranci "direktno i tajno" i da se mora poštovati volja članova demokratske stranke, uz "obavezu primene najviših standarda mdemokratije".

"Očekujemo da svi članovi Demokratske stranke koji imaju pravo glasa u Beogradu izađu na predstojeće izbore, jer smo iskreno uvereni da samo zajedno možemo bolje", naveo je Šutanovac.

Njegov protivkandidat je Balša Božović, za koga pojedini mediji, navode da ima podršku lidera demokrata Dragana Đilasa.

Poslednji komentari
  • Cukarica Vreme: 06.06.2013 16:40h

    DS je najvece razocarenje,treba da se stidite kako ste se poneli prema vasim clanovima i narodom. Zelim vam od sveg srca da nepredjete cenzus,a posebno na Cukarici gde ste na vlasti godinama a nista niste uradili sem licne koristi.Rukovodstvo DS na cukarici zna se koji su sram vas bilo STIDITE SE...... CUKARICANIN

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP