Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTIMISTA

Šutanovac: Ubeđen sam u pobedu!

Autor: Fonet | 03.06.2013 - 09:37:00h | Komentara: 0

Ubeđen sam da ću pobediti, jer mislim da su članovi svesni neophodnosti promena i neophodnosti da Gradski odbor vodi neko ko ima iskustva iz opozicionog rada i rada u državnim organima, izjavio je Politici poslanik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac, kandidat za predsednika Gradskog obora DS u Beogradu.

Šutanovac

Dragan Šutanovac | Foto: Aleksandar Čupić

Upitan da li to znači da njegov protivkandidat ne donosi promene, Šutanovac je odgovorio da se ne bavi protivkandidatom.
Ja nudim promene, a ne bavim se time šta on nudi, precizirao je Šutanovac i najavio da će, u slučaju pobede, vratiti politiku u Gradski odbor.
Beogradski odbor DS mora da bude mesto gde će se okupljati najviđeniji članovi DS, ne samo iz Beograda, već iz cele Srbije, objasnio je Šutanovac.
Moramo da preuzmemo inicijativu, dodao je Šutanovac, kako ne bismo samo kritikovali vlast, nego kako bi i mi sami proizvodili ideje i iznosili ih pred građane, da vide da i mi imamo rešenja, a ne samo kritiku na račun vlasti.
Šutanovac je siguran da će jak beogradski odbor da "digne" rejting cele stranke, jer je on kična DS.
Što ta kičma bude uspravnija, to će cela stranka biti u boljem stanju i nemam dileme da mnogo toga zavisi upravo od Gradskog odbora, naglasio je Šutanovac.
On "nema nikakav problem" s tim što je Ružica Đinđić podržala njegovog protivkandidata i napominje da svaki član DS može da podržava koga želi.
"Meni je drago što me podržavaju oni koji su godinama u stranci, članovi Zoranove vlade, Ivan Vujačić, profesor Dragoljub Mićunović, Vida Ognjenović, Nataša Vučković, tako da u jednoj fer utakmici očekujem dobar rezultat", zaključio je Šutaonovac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP