Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VULIN:

Svi ćute o šikaniranju Vučićeve porodice

Autor: Tanjug | 16.03.2015 - 20:41:00h | Komentara: 9

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin izjavio je večeras da svi prećutkuju to što je porodica premijera Aleksandra Vučića šikanirana u javnosti.

"Prvo su mu vređali oca i majku, onda su mu vređali suprugu, onda su mu prebili brata, sad je došao red na njegovog sina. Niko o tome ne govori, pa moram ja", kaže ministar Vulin.

Odužio se svojima:  Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin | Foto: Tanja Valić

 Kako je rekao, nikada u istoriji srpskog višepartizma nijedno dete nije bilo u medijima, kao što je dete Aleksandra Vučića.

"Predugo čekamo zdravu Srbiju u kojoj nijedno dete, pa ni Danilo Vučić neće biti predmet političkog iživljavanja", rekao je Vulin gostujući u dnevniku RTS.
Vulin je prokomentarisao da se tim povodom oglasilo resorno ministarstvo, ali se, kako je naveo, nije oglasila predstavnca OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović, a ćutao je i Zaštitnik građana.
"Nema BIRN-a da istraži vrlo zanimljive veze vlasnika medija koji objavljuju takve slike sa nekim političarima, a konkretno mislim na Bojana Pajtića", rekao je Vulin.
Vulin je govorio i o mogućoj rekonstrukciji Vlade Srbije, a na pitanje koji je scenario od četiri predočena javnosti, najizvesniji, rekao je da će o tome odlučiti premijer Aleksandar Vučić.
"Srbija mu veruje i treba da mu veruje i dalje, i zato će doneti pravu odluku", naglasio je on.
Vulin još kaže da "znamo" da napadi na Vladu "dolaze od (predsednika Delte Miroslava) Miškovića" i "preko pojedinih medija". 
Poslednji komentari
  • deki Vreme: 16.03.2015 21:07h

    ...jao povr..ču!

  • DJovan Vreme: 16.03.2015 21:09h

    Ako Vulin brani Vucica, onda Vucic I ne zasluzuje bolje. I umesto da je obrnuto da Vucic brani, normalno, one koji posteno rade,on je sebi dozvolio inferiorni status da ga brane oni, koji I ne zasluzuju da budu tamo.Pa ko je dobio 50% glasova Vucic ili Vulin ili bilo ko drugi. Jadno. Radi Vucicu radi pusti ti globalnu politilu,stavi bradu I kapuljacu I pocepaj farmerice, pa zadji u razne ustanove gde idu obicni gradjani svakodnevno, pa ces videti ako te uopste zanima na sto ti lici drzava,za koju ti mislis da je postala pravna, kao I svi tvoji prethodnici, Nije opasno ni siromastvo kao umisljenost da si napravio pravnu drzavu, a od PRAVNE nema ni PR, tako su I svi tvoji prethodnici mislili.

  • mr Vreme: 16.03.2015 21:44h

    Odakle proviri, pa se javi ovaj julovac.

  • Драгомир Vreme: 17.03.2015 05:57h

    Да ли је овај прекодрински јуловац или ти ,,човек у црноме,, икада нешто урадио корисно за народ Србије?НИКАДА НИШТА!Таква је вешта мувара као да се без њега не може?За време његове прве владавине народ је поливан леденом водом на шта је он коментарисао ,,Да неће ваљда да се користи топла вода,,?Уместо да сви ти који су били под командом црногорца Милошпевића леже на робијама јер су уништили Србију они данас су опет све и сва?Није ни ћудо што смо јадна и никаква држава!

  • dida dedic Vreme: 17.03.2015 08:24h

    Dragi,druze,nisi ti MARGARIN...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP