Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MILA ĐINĐIĆ:

"Tadić je kriv za žalosno stanje u Demokratskoj stranci"!

Autor: F.B./ V.Papović | 11.09.2012 - 18:57:00h | Komentara: 0

Mila Đinđić, majka pokojnog premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića, kaže za “Alo!” da ne podržava nikoga od suprotstavljenih strana i zavađenih funkcionera u stranci, ali da za ono što se trenutno u njoj događa najveću krivicu snosi njen predsednik Boris Tadić, koji je na njenom čelu bio u proteklih osam godina.

Majka Zorana Đinđića pokazuje prstom na Tadića

Majka Zorana Đinđića pokazuje prstom na Tadića | Foto: ALO!

 

- Tadić je vodio stranku i imao je sve u rukama i zbog toga je i njegova krivica pojedinačno najveća. On je bio glavni čovek u DS-u, imao je u rukama moć da upravlja njome i morao je učiniti sve da ona ne dođe do žalosnog stanja u kome je danas - kaže Mila Đinđić za naš list.


- Znači li to da bi neko drugi bolje vodio stranku. Možete li imenom da kažete ko je to?

- Nemam apsolutno ni za koga od aktuelnog rukovodstva stranke ništa lepo da kažem, isti su mi svi oni. Jedino što mogu reći je da mislim, da je moj sin Zoran živ, da se ovo što se trenutno dešava

Ružica za Đilasa?

Prema informacijama koje su procurile sa sednice GO DS-a, supruga pokojnog premijera Ružica Đinđić se u sukobu dvojice glavnih ljudi u stranci stavila na Đilasovu stranu. Njen glas je, navodno, prilikom izjašnjavanja o predlozima o datumu izborne skupštine i načinu glasanja otišao na Đilasovu stranu, a prisustvovala je i sednici beogradskog odbora DS-a u petak.

sa strankom ne bi dogodilo.

- Ovo nije prvi lom u DS-u, bilo ih je i ranije. Mislite li da će stranka posle vanredne izborne skupštine uspeti da ispliva iz agonije u kojoj se nalazi danas?
- Nadajmo se da će se to dogoditi, meni je ovo mnogo tužno. Pogađa me mnogo ovakva situacija u stranci. Previše mi je bolno da se sa onakvom jakom i lepom Demokratskom strankom, kakva je nekada bila, dešavaju stvari kojima smo svedoci u proteklih nekoliko meseci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP