Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZORAN ŽIVKOVIĆ TVRDI

"Tadić kriv za loš izborni rezultat DS-a"

Autor: Vesti | 19.03.2014 - 23:05:00h | Komentara: 7

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da su razlozi lošeg izbornog rezultata liste oko Demokratske stranke loša vladavina DS dok ju je vodio Boris Tadić.

Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: FoNet

"Ta vlast je bila loša jer nije radila svoj posao, nije vršila reforme, koje su bile neophodne u Srbiji u tom dugom periodu vladavine Borisa Tadića", rekao je Živković i dodao da je Tadić svojim delovanjem i delovanjem svojih najbližih saradnika učestvovao u osnivanju SNS i "izvršio pranje SPS od mracne prošlosti i istorije".

Nejasnoće oko Šarića

Živković je pozdravio privođenje Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina i pranje para, ali, kako je naveo, ima puno nejasnoća u vezi sa tim.

"Nejasno je da li se predao ili je uhapšen...Važno je da znamo šta je dogovoreno sa Šarićem", dodao je on i upitao žašto ranijih godina nije organizovana ozbiljna potraga za Šarićem.

"Treći razlog je podla izdaja Borisa Tadića svoje stranke", rekao je Živković i ocenio da je borba opozicionih stranaka za "dobijanje statusa prve pratilje Aleksandra Vučića" dovela do toga da su tradicionalni birači tim strankama okrenuli leđa.

Živković je dodao i da je potrebna iskrena programska saradnja demokratskih stranaka koje su u parlamentu i onih koje nosu prešle cenzus, nevladinog sektora, udruzenja građana i medija.

"Imamo pojave da su neki podneli ostavke, izasli iz politike, neki drugi to najavljuju, to bi bilo dobro za provetravanje i ponovno vraćanje izvnornim vrednostima demokratske opozicije kojima su nekada pripadale sve te stranke", dodao je Živković.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 20.03.2014 05:52h

    Зоране,а бе бате,и ти си ми нека мустра која је дошла са неке рециклаже!Нормално да се више неће Тадић и Ђилас јер су нам се ... БИП ... ти прекодрински срби!Упропастише нам Србију још из времена Гаврила Принципа!Дата је прилика такође Аци Вучићу да се искупи за све оно шта је радио под командом тадашњег газде Шешеља.А ти бате из Ниш да си узмеш да работиш нешто паметније јер од политику тешко да може више да се живи?Него,да те питујем?Орезао ли си виноград?Јеси!Онда са срећом да на јесен јемо и пијемо!

  • Vlado Vreme: 20.03.2014 06:39h

    Ovaj je dezorjentisan, junače shvati već jednom da je za tebe plafon mjesna zajednica u Nišu.

  • Bivsi clan Ds Vreme: 20.03.2014 16:16h

    Potpuno tacno! Sve greske DS za vreme vladavine Tadica su se svalile na Djilasa. Beogradjani su dobro procenili Tdica a DJILAS JE ZBOG NEVIDJENOG MEDIJSKOG LINCA NASTRADAOOnaj tabloid sto je napadao mesecima Djilasa dozivece bumerang a i onaj uvlakac sa ruzicaste.

  • Toma Vreme: 21.03.2014 11:04h

    tADICE KRIV ZA OVAJ POLITICKI MRAK U sRBIJI.Po nalogu yapada razbija SRS i odmah popdrzava SNS, zakazuje vanredne predsednicke izbore i guibi ih, gubi i podrsku zapada. ,po naslogu yapada Dacic prilazi SNS,a sada je trebalo unistiti DS,opet je tu Tadic.

  • gago Vreme: 22.03.2014 09:19h

    Pre bih rekao da je Vucic kriv za vas izborni brodolom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP