Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NOVA DEMOKRATSKA STRANKA

Tadićev veto na Boška Ristića!

Autor: M. K. - S.V. | 11.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Nova demokratska stranka (NDS), čiji je lider Boris Tadić, juče je i zvanično registrovana.

Petrović dobrodošao, Ristić baš i nije

Petrović dobrodošao, Ristić baš i nije | Foto: Rajko Ristić

Inače, do parlamentarnih izbora ova stranka neće konstituisati stranačke organe, odbore ni povereništva, navodi izvor “Alo!” blizak Tadiću i ističe da će umesto toga imati izborne štabove na nivou biračkih mesta, opština, gradova, okruga i centrale stranke. Naš sagovornik navodi i da bi izborna lista mogla da bude predata najranije u petak.


- Pregovori su završeni sa Nenadom Čankom, dok se pregovori sa Dušanom Petrovićem privode kraju. Nakon toga biće sastavljena izborna lista - navodi naš izvor i dodaje da će se i “Zeleni Srbije” naći na izbornoj listi NDS.
Kako “Alo!” saznaje, već je postignut dogovor o tome da NDS ima pravo stavljanja veta na kandidate za poslanike Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića, a to će i iskoristiti kako se na izbornoj listi ne bi našao Boško Ristić, jer se njegovoj kandidaturi za poslanika protive Nišlije koje su se priklonile NDS-u Borisa Tadića.
Poslednji komentari
  • ivica Vreme: 11.02.2014 09:24h

    hahahaha ispusice ga i ostali iz ZZS

  • taneks Vreme: 13.02.2014 09:12h

    svi zanemaruju naj veću grupaciju ljudi, Uniju manjinskih akcionara Srbije (UNIMAS) koja okuplja pojedince, odbore i udruženja manjinskih akcionara Srbije, čiji je lider i predsednik Tomislav Tanić iz Ćuprije, naj veći, višegodišnji borac protiv korupcije i privrednog kriminala u Srbiji. Ova naj veća nevladina organizacija u Srbiji, zastupa interese svih ljudi koji su drastično oštećeni pljačkašima svih vrsta i kova, kojima je država "progledala kroz prste". U okviru UNIMAS, osnovan je Savet za borbu protiv korupcije "Verica Barać" a gospodin Tomislav Tanić izabran za predsednika Saveta, prvog te vrste u civilnom sektoru. Ko god bude pozvao na dogovor lidera UNIMAS, Tomu Tanića da udruženi nastave borbu protiv korupcije i privrednog kriminala i rešavaju ove probleme u interesu svih građana Srbije, tada će garantovano dobiti veliki broj glasova i pobediti na ovim izborima ali treba brzo reagovati i iskreno postupati u svim nastupima i dogovorima. Unija manjinskih akcionara Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP