Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GORAN JEŠIĆ I BORKO STEFANOVIĆ SASTALI SE S BIVŠIM LIDEROM STRANKE

Tajna večera Đilasove ekipe!

Autor: M. Keranović | 26.08.2014 - 15:00:00h | Komentara: 4

Iako od početka juna ne dolazi u parlament, gde se i dalje vodi kao poslanik, ali ni u stranku na čijem čelu je bio godinu i po dana, Dragan Đilas izgleda da nije zaboravio svoje partijske saborce, bar ne sve.

Borkos Stefanović i Dragan Đilas

Borko Stefanović: Pričali smo o parama, ali Đilas nije bio prisutan

„Priča se da planiraju da
prave nešto svoje, kao i
da žele saradnju sa
Sašom Radulovićem“,
tvrdi izvor „Alo!“

Naime, ovih dana demokrate bruje o tome da se njihov bivši lider nedavno u Vrnjačkoj Banji sastao sa aktuelnim potpredsednicima DS-a - Goranom Ješićem i Borkom Stefanovićem, kao i liderom kraljevačkih demokrata Ivanom Jovanovićem, a da ih je ugostio predsednik demokrata Vrnjačke Banje Zoran Seizović.

- Bili su kod Seizovića kući i pričali su do duboko u noć. Koliko znam, nisu donosili nikakve zaključke. Oni to okupljanje kod Seizovića kriju kako se ne bi povela priča da rade nešto tajno ili da hoće, recimo, da ruše Pajtića ili nešto slično. Lično mislim da je to samo bilo okupljanje ljudi koji su bili u istom taboru pred stranačke izbore, a koji se nisu dugo videli - kaže naš izvor iz DS-a.

Međutim, drugi naš izvor iz DS-a kaže da pojedini, i to bliski ekipi koja se sastala u Vrnjačkoj Banji, navode da se tada povela priča o novoj saradnji, izvan DS-a.

Sremac u Banji: Goran Ješić

Sremac u Banji: Goran Ješić

- Priča se da planiraju da prave nešto svoje, kao i da žele saradnju sa Sašom Radulovićem. U toj ekipi je navodno i Aleksandar Stamenković, bivši direktor „Gradske čistoće“, i Marija Leković, nekadašnja članica Gradskog veća grada Beograda. Kao neko ko je uz tu ekipu, pominju se i Janko Radaković, kao i Aleksandar Šapić, koji nisu išli u Banju - navodi naš sagovornik.

Seizović za „Alo!“ kaže da Đilas nije bio u Banji, ali da jesu bili Stefanović i Ješić.

- Đilasa nisam video od izborne skupštine, a čuli smo se samo jednom. Video sam pre otprilike mesec dana samo Borka i Ješića, ali na kratko - kaže Seizović.

I Ivan Jovanović, kad je reč o Đilasu, ima istu priču kao Seizović, ali navodi da je u Banji bio na sastanaku. Borko Stefanović ističe da su on i Goran Ješić, kao potpredsednici stranke, u okviru redovnih stranačkih aktivnosti bili u Vrnjačkoj Banji i održali sastanak sa desetak predstavnika lokalnih odbora DS-a iz Srbije.

- Razgovarali smo mahom o finansijskoj situaciji i problemima naših odbora. Dragan Đilas nije bio. Inače, nikome ne pada na pamet da napušta stranku - tvrdi Stefanović za „Alo!“.

Vaskrsao Milosavljević


Bivši ministar trgovine Slobodan Milosavljević ponovo se vinuo u vrh Demokratske stranke. Kako „Alo!“ saznaje, on je na sinoć održanom Predsedništvu stranke izabran za predsednika svih resornih odbora u DS-u.

Slobodan Milosavljević

Slobodan Milosavljević

Milosavljević je blizak aktuelnom lideru demokrata Bojanu Pajtiću, čiji je bio kandidat za potpredsednika na poslednjim stranačkim izborima, ali nije prošao u trci za to mesto.

Poslednji komentari
  • grada Vreme: 26.08.2014 15:17h

    Al' ce da se usrece sa Radulovicem!

  • 5ar Vreme: 26.08.2014 15:50h

    Super je kad pozicija špijunira opoziciju, pa to pošalje u medije da ispadne "istraživačko novinarstvo" i poruka opoziciji "Samo vas gledamo!". Ma bravo, a šta su večerali?

  • manja Vreme: 26.08.2014 18:45h

    Je l doneli neki slatkis Babicu?!

  • @5 Vreme: 26.08.2014 19:11h

    Kakva špijunaža. Ova vest će taman podsetiti ljude da DS i dalje postoji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP