Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKA

Todorić: Rušili Đilasa, a nemaju plan kako da vode grad!

Autor: Tanjug | 04.10.2013 - 13:32:00h | Komentara: 18

Član Predsedništva Demokratske stranke Vladimir Todorić tvrdi da oni koji su imali većinu da sruše Dagana Đilasa sada nemaju većinu da postave svog gradonačelnika, kao i da nemaju plan kako da vode grad u narednom periodu.

Zato će i pokušati, dodao je Todorić, da nekim iznenađujućim predlogom uposle medije.

Vladimir Todorić

Vladimir Todorić | Foto: Zoran Lončarević

 "Sada će verovatno da pokušaju isto kao sa Lazarom Krstićem ili Sašom Radulovićem da izvade neko iznenađujuće ime misleći da mediji neće imati bogzna šta da napišu o tome", rekao je Todorić upitan da prokomentariše medijske napise u kojima se pominju nestranaček ličnosti koje će se navodno naći u prinudnoj gradskoj upravi. 

Kao što nisu imali plan šta će biti s polizicjom gradonečelnika kad sruše Đilasa, tako sad ne znaju kako da vode grad, rekao je Todorić na konferenciji za novinare i dodao da je, prema njegovom mišljenju, prevashodni cilj beogradskog odbora SNS i premijera Srbije i lidera SPS Ivice Dačića bio da sruše Đilasa oko čega su im se poklopili interesi.
"Da je onima koji su rušili gradonačelnika bilo stalo kako će izgledati grad koji je uspešno vođen pet godina, sigurno bi imali ideju ko će biti novi gradonačelnik onog dana kada su ga rušili", smatra Todorić, koji je pozvao stranke koje su bile protiv Đilasa da preuzmu odgovornost za svoje političke izbore i politiku. 
On je poručio da Beograđani moraju imati priliku da na izborima iskažu svoje opredeljenje i mišljenje kako je gradska vlast radila u prethodnih pet godina.
Poslednji komentari
  • Marko Runjajic Vreme: 04.10.2013 13:54h

    Važno da je Đilas imao plan kako da u prošlih pet godina uveća profit svoje firme pet puta. Vaše planove smo videli, napunili ste svoje dzepove, zaduzili grad i bavili se samo šminkanjem. Docice neki drugi ljudi sada a vi malo sedite na klupi, nije da niste igrali, ukupno sve zajedno 13 godina, je li vam malo demokrate?

  • Tadija Vreme: 04.10.2013 14:13h

    Ne bi trebao gradonačelnik da bude vaš ili naš, nego gradonačelnik svih Beogradjana. Uvek ste nas vi iz DS-a nekako odvojali na prvu i drugu Srbiju, na ovakve i onakve. Nemojte to da radite. Bili ste na vlasti, znamo sta ste uradili, videćemo sada se uspostavi prinudna uprava u gradu šta je još radjeno pa ćemo glasati kako mislimo da treba. Malo ste vi ipak preduze na vlasti u Beogradu, nije to dobro nikad bilo.

  • Milisav Vreme: 04.10.2013 14:17h

    Ma pogledajte samo šta radi novosadski gradonačelnik, sve će vam biti jasno...

  • Igor BG Vreme: 04.10.2013 14:20h

    Pa ipak su nešto i uradili na republičkom nivou, možda će i u gradu ili smo trebali vas da postavimo za doživotne vladare u Srbiji i u Beograd to bi onda bilo demokratski.

  • nedjo Vreme: 04.10.2013 14:32h

    todoric ,simpatican mladic

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP