Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VLADA SRBIJE

Toma zadovoljan radom vlade!

Autor: Ekipa Alo! | 30.10.2012 - 08:02:00h | Komentara: 20

Predsednik Tomislav Nikolić zadovoljan je dosadašnjim radom Vlade Srbije i ocenjuje da kabinet Ivice Dačića radi kao tim.

Nikolić: Vlada radi kao tim

Nikolić: Vlada radi kao tim | Foto: AP

- Mislim da uz početna nesnalaženja, u kojima se pomalo osećalo da bi svako želeo da predstavi svoju stranku kao najboljeg partnera u toj vladi, danas je to tim. Ja sam tu da pomognem, zato što je moja pobeda dovela do konstituisanja ovakve vlade - rekao je Nikolić povodom 100 dana rada vlade.


Premijer Ivica Dačić ocenio je da je vlada za prvih 100 dana dosta toga pokrenula sa „mrtve tačke“ i da je „zemlja vraćena na kolosek sa koga se vidi svetlo na kraju tunela“.

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je da uvek može bolje, ali da je vlada učinila mnogo toga i da će dosta tek da uradi. On je rekao da se zaslugom vlade pojavila šansa da Srbija nešto ranije dobije datum za početak pregovora sa EU, iako je to očekivano bilo tek za jun.
Vučić je naveo i da je zadovoljan saradnjom sa Dačićem i Dinkićem. Vicepremijer je rekao da će platforma Beograda za razgovore sa Prištinom ostati državna tajna sve dok ne bude u potpunosti usaglašena.
Poslednji komentari
  • VRCKO Vreme: 30.10.2012 09:59h

    Naprednjaci su nam poslednja nada,da postoji neko ko ima adekvatna resenja i za kosovo i za clanstvo Srbije u EU.Sigurno je da ce voditi racuna i o interesima Srbije,i o njenoj evropskoj buducnosti.

  • Miki Vreme: 30.10.2012 10:01h

    Za prvih sto dana,mogu se uociti znatne promene na bolje,bar sto se tice regulacije prava u drzavi.Ocigledno sadasnja vlada nastoji da Srbiju transvormise u pravnu,sigurnu i modernu drzavu.

  • Rose Vreme: 30.10.2012 10:02h

    Svi smo uz trenutnu vlast i njihovu odlucnost u borbi za sto bolje stanje u drzavi!SNS zna nacin kako stati na put korupciji!Svaka cast na hrabrosti i odlucnosti.

  • NN Vreme: 30.10.2012 10:02h

    Za sada je dobro!Nastavite tako i ima sanse da se ova drzava ponovo podigne na noge!

  • Flora Vreme: 30.10.2012 10:04h

    Podrzavam nepokolebljiv i jasan stav predsednika Nikolica,jer je o priznavanju Kosova zbog ulaska u EU zaista izlisno voditi bilo kakvu diskusiju!Najzad se pojavio neko ko nece biti ponizan i snishodljiv prema onima koji pokusavaju da nam po svaku cenu otmu nesto sto je deo naseg naroda i istorije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP