Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GRADSKI SEKRETAR POTIV PREDSEDNIKA SAVSKOG VENCA

Trivan: Krivična prijava za Dinčića zbog laži!

Autor: Tanjug | 08.06.2015 - 09:27:00h | Komentara: 0

Gradski sekretar za zaštitu životne sredine grada Beograda Goran Trivan najavio je danas da će zatražiti od Gradskog pravobranilaštva da protiv predsednika opštine Savski venac Dušana Dinčića podnese krivičnu prijavu zbog širenja lažnih vesti i uznemiravanja javnosti da će na Senjaku pored restorana "Grafičar" biti izgrađena deponija.

Goran Trivan

Goran Trivan | Foto: Goran Srdanov

- Kako bi ova laž bila potkrepljena štampan je lažni izvod iz urbanističkog plana na kome je na prostoru pored restorana "Grafičar" napisano deponija.

Time su grubo prevareni građani Savskog venca. Donekle mogu da razumem potrebu Dinčića da pokuša da dobije izborne poene - rekao je Trivan, prenosi Beoinfo.

Uz napomenu da je nedopustivo obmanjivati građane, širiti lažne vesti falsifikovanjem gradskih dokumenata i unositi paniku, Trivan je naveo da odgovorno tvrdi da nijedan organ Skupštine grada Beograda nikada nije doneo nijednu odluku kojom bi se prostor pored restorana "Grafičar" na Senjaku opredelio za deponiju.

Dodaje da pored toga nikada nije doneta ni odluka da se na tom prostoru gradi ni reciklažno dvorište, a da takva mogućnost nije predviđena nijednim važećim planom Skupštine grada Beograda.

 - Da bi paradoks bio veći, Plan upravljanja otpadom na teritoriji grada Beograda kojim je predviđena izgradnja reciklažnih dvorišta, od kojih nijedno nikada nije bilo predviđeno na Senjaku, donela je Skupština grada 2011. godine u vreme kada je Demokratska stranka, kojoj pripada Dinčić, vladala Beogradom - rekao je Trivan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP