Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODGOVOR

Trivan: Nikada u životu
nisam prekršila nijedan zakon!

Autor: Tanjug | 01.11.2012 - 13:49:00h | Komentara: 7

Narodna poslanica Demokratske stranke, Jelene Trivan, izjavila je danas da nikada u životu nije prekršila nijedan zakon i da je u danu kada je objavljen tekst o tome da nije prijavila nekretninu u imovinskoj karti, odnela dokumentaciju Agenciji za borbu protiv korupcije sa dokazima da je ta nepokretnost otuđena 2009. godine.

- U pokušaju kriminalizacije svakog člana Demokratske stranke uključuju se, nažalost, i pojedini mediji i takozvani nezavisni eksperti koji umesto institucija, bez ikakvih relevantnih saznanja i uvida u dokumenta, daju paušalne ocene i osude - ocenila je Trivan u pisanoj izjavi.

Za sebe tvrdi da je najmanje odgovorna

Jelena Trivan | Foto: FoNet

Kako kaže, iako smatra da postupci ne smeju da se vode u medijima nego nezavisnim institucijama, zbog načina na koji se postupak provere njene imovine u Agenciji pretvara u hajku, prinuđena je da na ovaj način odbrani "istinu i sopstvenu čast".

- Nikada u životu nisam prekršila nijedan zakon. U danu kada je objavljen tekst o tome da nisam prijavila nekretninu u imovinskoj karti, odnela sam dokumentaciju Agenciji za borbu protiv korupcije sa dokazima da je ta nepokretnost otuđena 2009. godine - tvrdi Trivan.

Dokaz za to su, precizira, "dokumenta uredno overena u sudu".

- Do 2009. imovina se prijavljivala Odboru za sukob interesa kome je taj stan bio prijavljen i sve to nedvosmisleno dokazuje da niti sam želela nešto da sakrijem, niti sam to učinila - tvrdi funkcioner Demokratske stranke.
Trivan pita zašto u takvim okolnostima Agenciji nije ostavljeno da bez pritisaka donese odluku nakon uvida u dokumentaciju i kako je moguće da se pre te odluke objavljuje da je učinila krivično delo.

„Borba protiv hajke na neistomišljenike“: Jelena Trivan

„Borba protiv hajke na neistomišljenike“: Jelena Trivan | Foto: Dimitrije Goll

 - Zašto postoji Agencija i sudovi u ovoj zemlji ako se u medijima donose presude? Zašto je stan od 47m2 važnija tema od ekonomije, ili Kosova? Da li odluka Agencije išta može da promeni kada se meni iz dana u dan narušava ugled? - pita Trivan.

Prema njenom mišljenju, to je "verovatno zato što je malo ljudi iz Demokratske stranke ostalo koji nisu kriminalizovani i verovatno će uskoro odgovarati i za glasno puštanje muzike da ne bi bilo nikoga da slobodno govori".
- Ako ja kao poštena osoba treba da popunjavam zatvore umesto onih koji su amnestijom oslobođeni, za prekršaj koji nisam učinila, ja sam spremna. Ali me niko neće ućutkati da govorim istinu. Očekujem od Agencije da u hitnom roku obavi proveru inače ću ja biti prinuđena da iznesem svu dokumentaciju u javnost - poručila je Trivan.
Poslednji komentari
  • milos Vreme: 01.11.2012 18:43h

    Poznato je da su demokrate krale sve po zakonu,bilo da su trazili rupe u njima ili su sami donosili zakone od slucaja do slucaja kako im odgovara.

  • bankar Vreme: 01.11.2012 20:00h

    Ko zna sta je jos prekrsila i sta je jos prikrila...istUserv perform

  • deda Stanko Vreme: 01.11.2012 20:42h

    Joj dradi bože, sačuvaj ovu "jadnicu" koja ni mrava nije zgazila. Mrave nije gazila, ali svojom drskošću, prepotencijom, bahatošću gazila je sve neistomišljenike. Oprosti joj bože jer ne zna šta sada govori, a pogotovu što se ne seća šta je sve laprdala dok je bila "neko i nešto". Oprosti joj dragi bože, uvešće i ona disciplinu u svojoj glavi .

  • Alo forever Vreme: 02.11.2012 08:05h

    Citao sam puno bajki..ali bajku sa ovakvim naslovom jos nisam sreo.

  • Alo man Vreme: 02.11.2012 08:05h

    Ovo mu dodje na isto kao kad bi Tadic reko nisam pruzio ruku Taciju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP