Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

Trivanova: Imamo tim za zaštitu DS od političkog progona!

Autor: V. P. | 13.10.2012 - 08:02:00h | Komentara: 13

Posle procesa koji je započet protiv Olivera Dulića i skoro svakodnevnih medijskih najava novih procesa protiv visokih funkcionera DS-a, ova stranka je juče objavila da je formirala tim koji će se baviti zaštitom članova ove stranke „od političkog i medijskog progona“. Poslanica DS-a Jelena Trivan je poručila da u državi „traje ozbiljna partijska čistka i hajka na neistomišljenike“.

„Borba protiv hajke na neistomišljenike“: Jelena Trivan

„Borba protiv hajke na neistomišljenike“: Jelena Trivan | Foto: Dimitrije Goll

- DS daje apsolutnu podršku borbi protiv korupcije, ali nažalost faktografski podaci ukazuju da u toj borbi ima elemenata političke hajke - rekla je Trivanova.

Govoreći o slučaju Dulića, ona je navela da se bivši ministar prijavio tužilaštvu i da će nadležni organi odlučiti da li će voditi proces ili ne, ali da je u tom slučaju prekršen niz zakona uključujući zakon o informisanju, krivični zakonik i Ustav Srbije.

- Dulić je na 39 naslovnih strana optužen za 11 različitih krivičnih dela, a tereti se za jedan slučaj zloupotrebe službenog položaja - navela je ona i kao dodatni dokaz navela i slučaj bivšeg premijera.

- Navodim primer objavljene informacije da je Mirko Cvetković pobegao iz zemlje, a on kao bivši premijer ima dvadesetčetvoročasovnu pratnju policije. Najmanje što je policija mogla da uradi jeste da demantuje te navode, a uprkos tome ostala je medijska priča o bivšem premijeru koji se skriva od organa gonjenja - rekla poslanica DS-a.
Pravni tim ove stranke čine poslanici Janko Veselinović, Maja Videnović, Srđan Miković, Nenad Konstatinović, generalna sekretarka stranke Tamara Tripić, zatim Teodora Vlahović, advokati Aleksandar Todorović i Danijel Tomašević.
Poslednji komentari
  • Milan64 Vreme: 13.10.2012 11:46h

    Koga Trivanova brani loše mu se piše. Super tim biće uspešni kao i stranka..

  • Sandra Vreme: 13.10.2012 13:06h

    Lopovi se udrzili da zastite sebe i imovinu koju su pokrali

  • Jelena Vreme: 13.10.2012 13:27h

    Ma veruj da ste nevni. Sad kad trea da odgovaraju za svo zlo koje su naneli narodu Srbije, sada to zovu politickim progonom.Kada su oni 2000. progonili sve sto nije dislao kako oni narede onda to n ije bio progon. Ma nazovite vec lopovluk pravim ime nom.Odkud sve te kuce, kola, bazeni ma lud je narod pa veruje da je od plate.

  • ljubica Vreme: 13.10.2012 13:28h

    Stvarno s evodi borba protiv neistomisljenika. SNS protiv korupcije a DS za korupciju ili makar za onu korupciju i kriminal gde su ukljuceni njeni funkcioneri.

  • alexei Vreme: 13.10.2012 14:55h

    Pa i do sad ste imali skoro kompletne medije. Sta ce vam sad medijski timovi?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP