Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NOVI OKRŠAJ ČLANOVA SNS I DS

Tuča političara u Beočinu

Autor: Radio 021 | 02.06.2015 - 21:40:00h | Komentara: 1

Danas oko devet ujutru u zgradi opštine Beočin pomoćnika predsednika Opštine i predsednika Opštinskog odbora SNS-a Mitra Milinkovića napao je odbornik DS-a Skupštine opštine Beočin Radivoj Rakić – Ćega.

Tuča

Ilustracija | Foto: Profimedia

"Incident se dogodio u sred radnog vremena, kada je Radivoj Rakić ušao u kancelariju Mitra Milenkovića i nakon verbalnih uvreda na kraju bacio stolicu na Milinkovića vređajući i njega lično i celu Srpsku naprednu stranku", piše u saopštenju SNS iz Beočina.
Kako 021. rs saznaje, tokom i nakon ovog incidenta radnici Opštinske uprave privremeno su napustili objekat.
O ovom događaju odmah je obaveštena policija u Beočinu, a Milinković je pregledan u Domu zdravlja.
Kao razlog za ovaj fizički napad navodi se Milinkovićevo nastojanje da kao pomoćnik predsednika Opštine uvede red u poslovanje Javnih preduzeća sa privatnim firmama, među kojima se, između ostalih, nalazi i firma "Fruteks", koja je u više navrata bila korisnik sredstava Pokrajinskih fondova po raznim osnovama, a čiji je vlasnik sam napadač Ćega.
U SNS-u kažu da je Ćega ovom prilikom izrazio i svoje neslaganje sa odlukom Skupštine opštine Beočin o oduzimanju zvanja "počasnog građanina" Bojanu Pajtiću, jer su mu po toj osnovi bili zagarantovani sigurni poslovi, kao jednom od glavnih lokalnih finansijera Demokratske stranke.
Prema tvrdnjama iz saopštenja SNS-a, ovo nije prvi put da svoje političko nezadovoljstvo zbog promene vlasti u Beočinu Radivoj Rakić na ovakav način iskazuje u Opštinskoj upravi. Nedavno je sličan eksces izazvao i kada su radnici "Telekoma" obavljali svoje redovne poslove u selu Banoštor. Nakon tog incidenta Rakić je došao u opštinu i u kancelariji izvređao komunalnu inspektorku Ljubicu Cesarec.
Inače, ovo je samo još jedan u nizu međusobnih obračuna vojvođanskih pripadnika SNS-a i DS-a.
Nedavno se desio sličan slučaj napada na zamenika predsednika opštine Beočin Milana Čačića koji je tvrdio da mu je povrede na glavi naneo Vladimir Ješić.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • kostadin Vreme: 03.06.2015 06:37h

    Sve je bilo lako kada ste krali cement iz fabrike. Sada možete samo da se tučete. Isto tako će biti i u celoj Srbiji kada bude sve privatizovano.Svaka čast Lafaržu. Vratio je sirotinju na mesto na kojem i treba da bude.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP