Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NAZIRE SE...

U Predsedništvu SNS mnogi za izbore!

Autor: Beta, Danas | 16.12.2013 - 21:55:00h | Komentara: 3

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio da veliki broj članova Predsedništva te stranke smatra da bi trebalo da budu raspisani vanredni parlamentarni izbori.

Izbori treba da budu raspisani kako bi SNS preuzela odgovornost prema Srbiji punim kapacitetom i kako "ne bi više bilo pojedinih kočničara na tom putu", kaže Gašić.

Krivi DS: Bratislav  Gašić

Bratislav Gašić | Foto: Nebojša Marković

"Rezultati izbora na Voždovcu, u Odžacima i Kostolcu jasna su poruka građana Srbije da SNS treba da preuzme odgovornost u državi u punom kapacitetu. Sigurno ćemo u stranci raspravljati o tome", rekao je Gašić u intervjuu za Danas.

Gašić je, međutim, dodao da su se, na kraju, svi složili s predsednikom Aleksandrom Vučićem da sada nema vremena da se bavimo izborima već da Srbija treba da nastavi dalje istim tempom, naročito zbog dobijanja datuma za početak pregovora sa EU.
On je dodao da će SNS, verovatno pred kraj godine, imati neko redovno zasedanje na kojem će, "ako treba", biti reči i o vanrednim izborima.
Gašić je rekao da bi bilo neodgovorno da licitira kolike su šanse da parlamentarni izbori budu održani zajedno sa izborima u Beogradu.
"Poslednji rok za održavanje izbora u prestonici je 16. mart. Verovatno da to prate oni koji su nadležni za to, kao što je ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović. Neodgovorno bi bilo da ja sada spekulišem o datumu izbora u Beogradu", rekao je Gašić. 
Poslednji komentari
  • Robespjer Vreme: 17.12.2013 02:51h

    Podržavam te Vučiću. Svaka čast na dosadašnjem radu. Treba se rešiti socijalista, oterati sve te naslednike komunista u istoriju gde im je mesto. Treba formirati centar desno koaliciju koja će imati jasan nacionalni i ekonomski plan i program. Mogu da zamislim kakav bio to trio za velika dela bio Vučić-Dinkić-Koštunica! Trojka koja može Srbiju da preporodi.

  • Nina Sns Vreme: 17.12.2013 02:52h

    Bravo Vučiću! Pokazao si se da si pravi lider. Čovek koji je potreban Srbiji. Što pre novi izbori da sami formiramo vladu. Da Srbiji bude bolje. Sklonimo sps, da nas više ne koči. Kad uklonimo ove što rade protiv interesa gradjana osvanuće i Srbiji s tobom na čelu!

  • Klaka Vreme: 17.12.2013 05:09h

    Ako ne iskoriste istorijsku šansu SNS će pokazati kukavičluk a Vučić posebno a to nikada nije prolazilo ku našem narodu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP