Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUKA

U toku sednica SNS: Šta će biti s URS-om?

Autor: FoNet | 31.07.2013 - 09:36:00h | Komentara: 3

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) počelo je jutros sednicu na kojoj bi trebalo da se izjasni o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića za rekonstrukciju Vlade, bez Ujedinjenih regiona Srbije.

Ivica Dačić i Mlađan Dinkić

Ivica Dačić i Mlađan Dinkić | Foto: Beta

Dačić je u utorak pozvao SNS da nastave da rade i dodao da su, ukoliko SNS to ne prihvati, opcija izbori ili neka druga koalicija, bez socijalista.

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je danas da Srbije nama vremena za prevremene parlamantarne izbore i da ništa nije nudio lideru Ujedinjenih regiona Srbije Mlađanu Dinkiću u zamenu da više ne bude ministar finansija.

"Očekujem da danas Srpska napredna stranka stavi tačku na rekonstrukciju Vlade. Prevremeni izvori bi više štetili nego koristili Srbiji i doveli bi do sličnih rezultata - SNS bi bila prva a Socijalistička partija Srbije druga stranka po broju dobijenih glasova", rekao je Dačić za TV Pink.

On je istakao da nisu tačne tvrdnje Dinkića da mu je nudio potpredsedničko mesto u rekonstruisanoj Vladi i više zaduženja, već da je to predlagao sam Dinkić.

"Dinkić mi je rekao da će da podese ostavku u Vladi ako se protiv njega sutra pojavi tekst u novinama i tvrdio da se protiv njega vodi kampanja iz političkih krugova", kazao je Dačić.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 31.07.2013 09:59h

    Dačić pokazao zube, kako to sada progutati? Opet, izbori nisu poželjni a ostaviti javno Mladjana Dinkića u vladu naljutiće mnoge birače. Mladja je omraženi političar , te kako je ranije izjavio, da su ga Nikolić i Vučić molili da prihvati ministarstvo finansija i privrede, što je naišlo na negodovanje naroda. Mač sa tri oštrice!!

  • URS JE SEKTA SAJENTOLOSKA Vreme: 31.07.2013 10:24h

    Sta se Vucic pravi lud??? Vucic ima dogovor sa ljudima sirom sveta ZA KOJE I NE ZNA DA SU SAJENTOLOZII ...tacnije najextremniji delovi tzv. svetske vlade.

  • Crni Panter Vreme: 31.07.2013 10:38h

    Kakvu god odluku doneli clanovi SNS-a, verujem da ce ona biti u cilju poboljsanja rada Vlade. A SPS verovatno pokusava opet da izvuce nekakvu korist iz celog dogadjaja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP