Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OČEKIVANO

Ujedinjuju se NDS i ZZS!

Autor: FoNet | 05.05.2014 - 09:58:00h | Komentara: 3

Nova demokratska stranka - Zeleni Borisa Tadića i Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića trebalo bi uskoro da se ujedine u jednu političku partiju, pišu Novosti.

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: Mitar Mitrović

 Prema informacijama lista, Tadić i Petrović, koji su na prošlim izborima zajedno nastupili, spremni su da objedine svoje snage.

NDS i ZZS bi trebalo zajednički da pripreme prvu izbornu skupštinu ujedinjene stranke, a Tadić će najverovatnije biti jedini kandidat za predsednika. Takođe, očekuje se da Petrović dobije poziciju u najužem partijskom rukovodstvu.
Izvesno je da će, i pre ujedinjenja, poslanici NDS i ZZS zajednički nastupati u Narodnoj skupštini.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 05.05.2014 11:29h

    Hm,hmm.."na planini Jelici sastali se svi pocetnici hm,hmm".. Sporazum o kolektivnom pristupanju potpisali su Petrović, koji je i šef poslaničkog kluba "Zajedno za Srbiju" i poslanica Sanja Čeković, ovlašćena od Izvornog SPO-a, čiji je lider Srđan Srećković

  • Драгомир Vreme: 06.05.2014 06:52h

    Ало,бре, ви из ,,Заједно за Србију,зар да вас води прекодрински србин Тадић?Докле да нам они кроје капу,бре?То чине деценијама још од времена Оног њиховог атентатора и сулудог Гаврила Принципа.Онда су јурнули са Титом када нас је ослободила ЦрвенаАрмија.После тога редом они су са црногорцем Милошевићем од Србије направили просјачку државу!А садашњи босански србин Вучић прво јурнуо на породиље а тамо где треба,бато,стоје наоружани портири или ,,лично наоружано обезбеђење,,?Ел Тадић изгубио изборе и смењен са места ДС?Јесте!И крај политичке му каријере!

  • Savetnik Vreme: 06.05.2014 10:51h

    Jesu li to neki novi GUZENBAUERI?! Koga ce to oni savetovati i za cije pare. Fali jos Djilas , Zoki Bunda i Mrka pa da tim bude kompletan Jadna Srbijo, jadni izbori za proveru volje naroda - JADNI NARODE!!!!!!. Vucicu, ovako nesto ne vidja se cesto?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP