Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

POSLE OSTAVKE VULINA

Ukidaju Kancelariju za KiM?

Autor: Danas | 24.04.2013 - 20:49:00h | Komentara: 4

Premijer Dačić i vicepremijer Vučić u poslednja 24 sata razmatraju da li će Kancelarija za KiM, posle ostavke Vulina, nastaviti s radom.

Jedva se izvukao sa Kosova - Aleksandar Vulin

Nema za njega više posla oko Kosova: Aleksandar Vulin | Foto: FoNet

Postoji mogućnost, koja još nije izvesna, da će Kancelarija biti pripojena nekom drugom državnom organu, kao što je novoformirani tim za primenu Sporazuma s Prištinom, saznaje Danas u Vladi Srbije.

Izvori Danasa u Vladi navode i da će Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas razgovarati s Krstimirom Pantićem, zamenikom direktora Kancelarije za KiM i funkcionerom SNS, koji se kao državni službenik protivi Sporazumu o normalizaciji odnosa, što je u direktnoj suprotnosti sa zvaničnim odlukama Vlade Srbije.
Prema rečima naših sagovornika, Nikolić i Vučić će „ozbiljno opomenuti“ Pantića, posle čega će on sam odlučivati o svojoj daljoj političkoj ulozi i ostanku u SNS. Danasovi izvori kažu da za sada nema govora o tome da će Pantić biti isključen iz SNS, ali dodaju da sve zavisi od njegovog budućeg ponašanja.
Direktor Kancelarije Aleksandar Vulin podneo je Vladi Srbije pisanu odluku o ostavci. Uprkos tome, koalicija između njegovog Pokreta socijalista i SNS najverovatnije neće biti raskinuta, jer su naprednjaci „zadovoljni dosadašnjom saradnjom“, navode izvori Danasa. To je potvrdio i sam Vulin kada je, gostujući na RTS, rekao da „Pokret socijalista nema sukob sa SNS“.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 24.04.2013 21:50h

    opet farsa,ova banda od vlasti sprema ovog za buduce zadatke kad ovima oslabe pozicije zbog potpisa ,naravno vulin ce biti tu da ih vraca u zivot,vec videno,to je specijalitet onog prevaranta dinkica,kad treba tu su glasovi dinkica,sad ce tako biti i sa vulinom.srpski gebels je isto davo ostavku ali pazi cuda ostavka nije prihvacena! dal ovima posle svega jos neko veruje,a tragedija je sto su svi isti,ili jos bolje nezna se ko je gori!

  • ekspert Vreme: 25.04.2013 06:41h

    Osetice se nedostatak eksperta svetskog glasa

  • sava Vreme: 25.04.2013 12:40h

    Zato je i dao ostavko kao bez njega nista nece moci da funkcionise.

  • DUSAN SILNI Vreme: 25.04.2013 15:34h

    Molim vas pod hitno vracajte onog Borislava Stefanovica, inace ako ovi ovako nastave SEVER KOSOVA ce dobiti AUTONOMIJU. Pomagaj EKSPERTE Borislave Stefanovicu, NEDAJ NEDAJ, TO JE BILA POLITIKA DS, STETA STO NISTE STIGLI DA SKROZ NASKROZ RASTURITE DRZAVU SRBIJU. STETA STETA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP