Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PODRŠKA GRAĐANA

URS pobedio u Rači, biće novih brvna!

Autor: M. K. | 13.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Stranka Ujedinjenih regiona Srbije je na izborima za mesne zajednice u opštini Rača osvojila apsolutnu pobedu i stopostotnu podršku građana u 13 od 16 mesnih zajednica.

Tek će da košta milione

Tek će da košta milione

Predsednica ove opštine i članica Predsedništva URS-a Dragana Živanović rekla je da je izlaznost bila velika, kao i da su građani prepoznali rad URS-a, lokalnih lidera i ministara.


Inače, “Alo!” je pre samo mesec i po dana pisao kako je opština Rača, jedna od najnerazvijenih u Srbiji, izdvojila četiri miliona dinara za rekonstrukciju brvna dugog nekoliko metara na Lukanjskom potoku u MZ Đurđevo, ali i tri miliona dinara za rekonstrukciju brvna na Blatarskom potoku u MZ Saranovo.
Kašnjenje radova na rekonstrukciji tih brvna opštinski funkcioneri su pravdali “visokim vodostajem potoka”. Rača je i za uređenje bazena iskeširala čak osam miliona dinara.
Poslednji komentari
  • uzbunjivac Vreme: 13.06.2013 08:03h

    Izbori su bili perfektno organizovani. Proradila je glasacka masina. Sve je bilo tako jednostavno, glasac dodje na biracko mesto,svih 8 izbornih jedinica u Raci su bila na istom mestu i glasalo se samo na jednom mestu. Na ulazu te saceka nasmejani pripadnik koalicije URS/SPS/DS(veci deo odbornika i bivsih funkcionera je presao kod gospodje Zivanovic za odredjena funkcionerska mesta i razne ustupke) i u ruke ti gurne papiric za koga trebas da glasas. To je pomalo i besmisleno jer je sa te liste 5-6 kandidata ubedljivo moglo da pobedi i da su se samostalno kanidovali. Sa druge strane nije bilo nikakve konkurencije,kadnidati SNS-a i jedne grupe gradjana ipak nisu bili dovoljno dorasli izazovu...pogotovo kandidat koji je poznati radnik elektrodistribucije a pripadnik je SNS-a..Glasaci su cekali i po nekoliko sati da glasaju i samo brojanje glasova je trajalo do 22h....

  • uzbunjivac Vreme: 13.06.2013 08:10h

    Mi,gradjani Race,molimo VAs novinare da dodjete i "protresete drvo" da vidite koliko bi zanimljivog materijala i novinskih clanaka mogli da objavite a vezani su za korupciju. Mogu Vam dati i primere: 1.Direktorka Doma Zdravlja,protivzakonito postavljena i protivzakonito vrsi funkciju direktorke. 2.Asfaltiranje igralista,ulica i puteva i "cicscenje vrzina". 3.Putovanja u inostranstvo lokalnih funkcionera 4.Prepumpani racuni u restoranu Vidovdan u Raci 5.Postrojenje za preradu pijace vode. 6.Milionske dnevnice vozaca i predsednice opstine na godisnjem nivou (samo za jednu godinu 2,5 mil dinara sto je u proseku oko 10 000 dinara dnevno)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP