Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

EKSKLUZIVNO

Vanja Udovičić ministar sporta!

Autor: S. Vojinović - M. Dakić | 29.08.2013 - 10:48:00h | Komentara: 3

Lider socijalista Ivica Dačić odlučio je da predloži Aleksandra Antića za ministra saobraćaja, Branka Ružića za resor evrointegracija, a Tomislava Jovanovića za prosvetu. Kako ALO.RS saznaje, zajedničkim dogovorom Dačića i Vučića dogovoreno da proslavljeni vaterpolista bude novi ministar sporta.

Vanja Udovičić

Vanja Udovičić

 Dačić je ovu odluku doneo noćas ali je odmah jutros naišao na otpor u stranci po pitanju Jovanovića.

Nikako da prelomi: Ivica Dačić

Naišao na kritike u stranci: Ivica Dačić | Foto: Emil Čonkić

- Dačić je nešto posle ponoći svojim najbližim saradnicima saopštio ovu odluku. Međutim, od jutros je u velikom delu stranke predlog da Jovanović bude ministar prosvete naišao na nož. Ljudi neće ni Dijanu Vukomanović, koja je kao rezerva uletela u ovu kombinatoriku za isti resor. Ne treba nam neko poput Jovanovića, koji se hvalio da je nestranački kandidat, pa kada su ga pritegli mediji ali i stranka, priznao da je u SPS, on je bio i u radikalima a šurovao is a JUL-om. Za Jovanovića najveći pritisak je vršio Žarko Obradović, koji je našeg predsedsednika po medijima kritikovao da ga je pustio niz vodu, a ne trebaju nam ni Sorošovi đaci poput Vukomanovićeve, koja se inače, drži vrlo rezervisano prema našim stranačkim kolegama. I ona nema podrsku rukovodstva za tu funkciju - objašnjava naš izvor iz SPS.


Ivan Tasovac je potvrdio da je prihvatio Dačićev predlog da vodi kulturu. SPS danas treba da saopsti znanično imerna svojih kandidata.

Poslednji komentari
  • Pada vlada Vreme: 29.08.2013 14:02h

    Ma dajte ne pravite cirkus od ove drzave, prvo strucni konsultant, sad bivsi sportista bez i malo iskustva, pasce ova vlada ubrzo.

  • momazver Vreme: 30.08.2013 05:42h

    svi su kvalifikovani. jedan ce da vozu autobus/ko to tamo peva/ jedan ce da diriguje/Carmina burana/jedan ce da pliva/u problemima/,jedan ce da brise tablu,jedna /stara,fala bogu ydrava/ i dalje nece raditi NISTA,ALI BRANKO RUZIC...NEMAM RECI.

  • Lune Vreme: 30.08.2013 15:56h

    Највеће признање Симоновић је добио 1970. године, када је са репрезентацијом Југославије постао светски првак, а проглашен је и за најбољег играча света. За репрезентацију Југославије одиграо је 107 утакмица и постигао је 1018 поена, уз то освојио је шест златних и две сребрне медаље. За репрезентацију Европе наступао је седам пута. Још једна ствар која је обележила његову каријеру је искључење из тима на Олимпијади у Минхену 1972. године. Оно што је сада непојмљиво многима који прате спорт је то да је Дуци Симоновић поред врхунске спортске каријере бележио успех и у школској клупи. Постао је магистар правних наука и доктор филозофије, а касније је постао и аутор многих књига.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP