Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NE ZNA KOME SU UPUĆENE OPTUŽBE ZA TRAŽENJE MITA

Velimir Ilić: Ne osećam se prozvanim!

Autor: Tanjug | 10.12.2013 - 11:54:00h | Komentara: 3

Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da se ne oseća prozvanim povodom optužbi da je jedan ministar u Vladi Srbije radio protiv interesa zemlje i tražio mito, i da je uveren da svi ministri rade u interesu Srbiju.

Velimir Ilić

Velimir Ilić | Foto: Zoran Ilić

"Ni slučajno se ne osećam prozvanim. Ja radim za Srbiju i mislim da svi ministri iz ove vlade rade za Srbiju. Ne znam na koga je ministarka Zorana Mihajlović mislila, morate nju da pitate. Ali ja mislim da svi rade u interesu Srbije", rekao je Ilić novinarima pre početka skupa Biznis energetske efikasnosti u Srbiji.


Ilić je reagovao na pisanje beogradskog tabloida Kurir o traženju mita jednog srpskog ministra od kineskih preduzeća.

Ambasada NR Kine u Beogradu demantovala je juče pisanje tog lista da je Vladi Srbije i Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) slala depeše u vezi sa traženjem mita nekog sprskog ministra.

Na pitanje novinara da li se oseća prozvanim, jer se u medijima pominjalo da je to ministar koji je sarađivao sa Kinom, Ilić je odgovorio da je ponosan što je radio sa predstavnicima Kine.

"Sa njima sam sklopio velike ugovore i sve je u najboljem redu što je pokazala i sinoćnja izjava kineskog ambasadora", rekao je Ilić.

"Ne mogu da verujem da neko toliko ne voli Srbiju da izmišlja takve priče sa jednom ozbiljnom državom kao što je Kina. Zamolio bih ljude da budu malo odgovorniji, bez obzira što imaju medije i što se bave novinarstvom, Kina je prijateljska država", rekao je Ilić.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 10.12.2013 14:27h

    Ne nisi ti "prozvan" ti si "MARKIRAN" KAO JEDINI KOJI JE I KOJI SE PONOSI RADOM SA KINEZIMA !Da netreba CRNU MACKU FARBATI PRE KISE ,OPET CE POSLE KISE BITI CRNA!

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 10.12.2013 14:48h

    Ministar je javno rekao da kraducka, jedino ako mu se nije osladilo ko zna sve je moguce.

  • Драгомир Vreme: 11.12.2013 13:15h

    Маните се понижавања нас који шаљемо коментаре?Ако вам се нечији текст не свиђа онда немојте да га објавите?МЕНИ СТЕ ВИШЕ ПУТА СТОПИРАЛИ ТЕКСТ И ТО ЈАВНО РЕКЛИ А ЈА ДАН ДАНАС ТВРДИМ ДА НИ ЈЕДАН НИЈЕ ИМАО ЕЛЕМЕНТЕ НЕВАСПИТАЊА!Крајње је време да престанете писати ,,красописом,, јер су слова неразумљива?Имате изузетно лош ,,ПОШАЉИ КОМЕНТАР,,?Где се деде онај ,,стари АЛО,, са разумљивим и многобројним коментарима?Када сте видели да ретко ко пише јер она накарадна слова су тешка за распознавање онда дај некакве бројеве.Ово вам пише редован купац и читалац !Ош да вам донесем примерак АЛО када сте били новинчина?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP