Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VUČIĆ:

Verovatnije je da će SNS izgubiti izbore nego da će ih dobiti!

Autor: Ekipa Alo! | 10.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 10

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da su pomoću tajkunskih para u predizbornoj kampanji protiv naprednjaka ujedinjeni svi oni koji žele da zaustave promene u Srbiji.

Vučić posle sastanka  sa Dodikom i Bosićem

Vučić posle sastanka sa Dodikom i Bosićem | Foto: Željko Šafar

- Zato sam danas izašao pred vas da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana nego da ćemo ih dobiti - rekao je Vučić.


On je odbacio spekulacije o bilo kakvim koalicionim dogovorima SNS-a sa drugim strankama.

- Slušam svaki dan kako neko neće i neko hoće sa nama u koaliciju. Nikome nismo takvu koaliciju ni ponudili, ni sa kim nismo ni razgovarali - rekao je Vučić posle sastanka sa liderima dve najjače stranke u RS - Miloradom Dodikom (SNSD) i Mladenom Bosićem (SDS) - na kojem je zaključeno da je pitanje stabilnosti RS ključno za Srbiju.
Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 10.02.2014 09:12h

    STA BI? UHVATILA TE PRPA. PA KAKO STE RADILI TAKO CETE I PROCI! NIJE NAROD BAS TOLIKO GLUPAV DA NE VIDI STA IMA U NOVCANIKU? AJDE SAD MALO DA SE VADIMO NA TAJKUNE, PROSLI PUT NA BELE LISTICE, A KAD POBEDIS ONDA SVE ZABORAVIS, I JOS NESTO STA OSTA OD SILNE HVALE KAKO SU POHAPSENI SVI TAJKUNI I KRIMINALCI???????????????????????

  • Leka Srbin Vreme: 10.02.2014 09:17h

    E sad su mu tajkuni krivi ako izgubi izbore. A ne razmišlja da je svojim merama izazavo gnev naroda tako što su potkradali za struju, komunalije, dizali cene imali nesposobne ministre koji su hteli da kopaju kanal po Srbiji, postavljali direktore po svojoj želji a ne po konkursu, kako su pričali pre nego šti su došli na vlast. Ima toga još samo nema mesta za pisanje. Narod se ne seća više šta je bilo juče a ne šta je bilo pre par godina.

  • ivan Vreme: 10.02.2014 09:17h

    samiste krivi...,imaliste mesto potpresednika ,a mogli ste da radite sta vam je volja,znachi nikom niste polagali rachune,maltene kao da ste predsednik.....,dobili ste ime i prezime u zadnjih godinu dana,ako se sechate a secate se sigurno kako ste molili dachica da formirate vladu......,i da nije bilo dachicha nikada vi dragi vuchicu ne bi bili to sto ste sad da nije bilo socijalista..........,a vi ste dobili podrzku 45 postopa ste se osilili...,e sad vuchichu cutite i trpite,jer ce socijalisti opet imati 15 posto,,,kako cete sad da formirate vladu........,znate onu poslovicu,ko trazi veche............,pozzz g vucichu,mislim da ste veliku greshku napravili sto ste raspisali izbore...,ps.glasao sam za vas,ali ovog puta nechu,glasacu za sps ....,namerno

  • jovan Vreme: 10.02.2014 09:21h

    Opet paranoja ? Koje tajkunske pare, samo ti zvalavis svaki dan po medijima. Dokle lupetanja vise.

  • Rodoljub Vreme: 10.02.2014 10:12h

    Ajd da vidimo i to, pa da se obelodani ko će zatvoriti istrage koje su u toku, ko će osloboditi Miškovića tužilačkih stega p'a da pravimo revoluciju goru i težu no u BiH.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP