Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ŠTA JE ČIJE

Vesić: Projekti u Beogradu ne pripadaju Đilasu!

Autor: Tanjug | 27.02.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Sekretar Privremenog organa Goran Vesić izjavio je danas da će svi građani u podavalskom naselju Zuce dobiti priključak za vodovod i kanalizaciju, poručujući da demokrate, na čelu sa bivšem gradonačelnikom Beograda, smatraju da sve što je u glavnom gradu rađeno pripada samo njima.

"Taj primer u Zucama je klasničan primer kako se loše radio posao. Za taj vodovod je dato 23 miliona evra i od 2011. godine se ništa nije radilo i svega je bilo 10 priključaka", rekao je Vesić novinarima prilikom obilaska radova u Vojvođanskoj ulici i postavljanja pešačkog prelaza ispred osnovne škole "Jovan Sterija Popović".

Goran Vesić

Goran Vesić | Foto: Željko Šafar

 Reagujući na saopštenje demokrata, koji su poručili da jučerašnja poseta predsednika Privremenog veća Siniše Malog naselju Zuce predstavlja "vrhunac cinizma" i zloupotrebu funkcije u predizborne svrhe, Vesić je rekao:

"Zuce je klasičan primer popravljanja gluposti koje su pravili"
Vesić je istakao da je prethodna gradska vlast građanima nudila priključak za Vodovod i kanalizaciju za 240.000 dinara, pa kasnije za 120.000 dinara.
"Mi smo im ponudili za 60.000 dinara, na 60 rata, što je po 1.000 dinara mesečno i sada će se svi priključiti. To je način na koji treba da se radi, a de za napravite vodovod, uložite pare i da onda stoji kao Ajfelova kula. Kome to treba?", rekao je Vesić.
Inače, predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali pustio je juče u rad postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u podavalskom naselju Zuce i tom prilikom najavio da će kompletna kanalizaciona mreža u tom mestu biti završena do kraja godine.
Tim povodom, oglasile su se beogradske demokrate i naveli da Mali od dolaska na čelo Privremenog veća "ne propušta priliku da kritikuje rad prethodne vlasti, iznoseći najbesmislenije optužbe na njen račun".
U saopštenju se ukazuje i da Mali to radi "istovremeno obilazeći i slikajući se isključivo na projektima koje je upravo realizovao bivši gradonačelnik Dragan Đilas sa svojim timom". 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP