Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BIVŠI FUNKCIONER DS-A UZ VOĐU NAPREDNJAKA

Vesić: Vučić je sličan Đinđiću!

Autor: Ekipa Alo! | 12.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Bivši funkcioner Demokratske stranke Goran Vesić podržava Vladu Srbije i za prvog potpredsednika Aleksandra Vučića kaže da je „real političar” koji na sličan način razume politiku kao Zoran Đinđić.

„Delije“ sa zapada: Vesić i Vučić

„Delije“ sa zapada: Vesić i Vučić | Foto: Mladen Šurjanac

Vesić, bivši šef Đinđićevog kabineta, kaže i da se od 2003. ne bavi aktivno politikom, za situaciju u stranci okrivljuje Borisa Tadića i navodi da je DS napustio prošle godine zbog načina na koji je izvršen rasplet u DS-u, jer nije više sebe video u toj stranci. Gostujući kod Suzane Trninić na Radiju B92 on je rekao i da je držao stručna predavanja članovima SNS-a na Vučićev poziv, ali da nije razmišljao da postane član naprednjaka.


Vesić za Vučića kaže da je „real političar” kakvih je u istoriji Srbije bilo malo, uz napomenu da je Đinđić bio poslednji od njih i uz objašnjenje da takvi političari razumeju okruženje u kome se država nalazi, političku situaciju u svetu i iz toga čine najbolje za svoj narod. On ističe i da se Vučić i Đinđić, kao ni drugi političari ne mogu međusobno upoređivati jer je „svaki političar priča za sebe”.

„Jedina dvojica političara koja su rešavala kosovski problem uz sve bolne ustupke su Đinđić i Vučić - ne govorim da su isti, govorim da na sličan način razumeju politiku, a to je ono što je neophodno maloj zemlji kao što je Srbija”, rekao je on. Vesić za Ivicu Dačića kaže da je „pokazao zavidnu umešnost da transformiše stranku na fascinantan način da ne izgubi stare birače, a da dobije nove i usvoji novu politiku”.
Poslednji komentari
  • Tara Vreme: 12.09.2013 08:04h

    E, za ovo lepo šlihtanje - dajte mu lepu funkciju u SNS! Ako može neki podprdsednik, ambasador ... tako nešto. Bljak !

  • Dragan Vreme: 12.09.2013 21:40h

    Slicnost je sto oboje imaju vizije, stoga sto je Vuciceva vizija bazirana na obnovi a ne na urusavanju Srbije ko Djindjiceva.

  • Sezam Vreme: 12.09.2013 21:42h

    Najvise mi se gade ove slihtare i preletaci, o njima treba voditi posebnu evidenciju, zbog takvih smo tu gde jesmo. A Vucicu svaka cast.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP