Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

UŽIVAJU NA LETOVANJU

Vlada se rekonstruiše, demokrate se brčkaju

Autor: M. K. | 19.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Svega dvadesetak od 44 poslanika iz poslaničke grupe Demokratske stranke prisustvovaće sednici republičkog Parlamenta o rekonstrukciji Vlade, a koja bi, bar po najavama, mogla da bude održana 29. ili 30. jula.

Borko  Stefanović  već se „prži“  u Grčkoj

Borko Stefanović već se „prži“ u Grčkoj | Foto: Emil Čonkić

Razlog su more, sunce i pesak, saznaje „Alo!“. Pojedini poput Borka Stefanovića i Srđana Milivojevića već se brčkaju u Egejskom moru.


Izvor „Alo!“ iz DS-a kaže da su demokrate najavu lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, koji je početkom ovog meseca kazao da bi rekonstrukcija Vlade trebalo da bude obavljena do 27. jula, shvatili kao da će sve u vezi sa kadrovskim izmenama u Nemanjinoj 11 biti završeno do tog datuma, pa su brže-bolje pohitali do turističkih agencija kako bi uplatili letovanje na koje putuju u periodu od 27. do 29. jula.

- Mislili su da će sve biti gotovo do 27. jula, što znači i održana sednica Skupštine Srbije, pa su uplatili letovanje. Međutim, kako bi bar prema poslednjim najavama sednica republičkog Parlamenta o izmenama u Vladi mogla biti održana tek 29. ili 30. jula, u poslaničkim klupama biće nas svega dvadesetak, jer ostali putuju na more - kaže sagovornik „Alo!“ iz DS-a.

Kako saznajemo, Borislav Stefanović, šef poslaničke grupe DS-a već je na moru u Grčkoj, a u taboru demokrata kažu da je isti slučaj i sa Srđanom Milivojevićem. U kom su letovalištu i kako provode odmor juče od njih nismo uspeli da saznamo jer se Stefanović nije javljao na telefon, a Milivojević je bio nedostupan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP