Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BORKO:

Vlada vodi „Superhik politiku”

Autor: Ekipa Alo! | 24.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Stefanović ocenio je da je rebalans budžeta koji će se sutra naći pred poslanicima izuzetno štetan i da ova vlada vodi takozvanu Superhik politiku - oduzmi siromašnima, daj bogatima.

Superhik u akciji

Superhik u akciji

- Mi ćemo kroz amandmanski proces pokušati da promenimo ovaj, po građane izuzetno štetan rebalans državnog budžeta. On je štetan zato što će deficit i dalje biti 2,5 milijardi dinara, to je rupa koja konstantno postoji već 2,5 godine i nastavlja da bude jednaka ili veća - rekao je Stefanović u Skupštini Srbije.

On je dodao da Vlada pokazuje da nije sposobna da uradi ništa, sem da smanji plate i penzije građanima koji i ovako teško žive, čime će, kako je ocenio, ubiti svaku potrošnju, a samim tim i proizvodnju.

Stefanović je ocenio da je ovo “naprednjački napad” na iovako ugrožen standard građana Srbije i da su na rođendanskoj proslavi demonstrirali građanima kako smanjuju plate i penzije pred punim ovalima hrane i pića.
- Građanima seci, a nama dodaj: to je politika ove vlade, ovo je poreska ‘Superhik politika’ - politika, oduzmi od siromašnih, daj bogatima - zaključio je Stefanović.
Poslednji komentari
  • Maruška Vreme: 24.10.2014 12:35h

    Što volim kad se po pitanju lopovluka i uzimanja od naroda javi neko iz DS-a! Kao da su izgubili pamćenje, pa se ne sećaju šta su oni radili dok su bili na vlasti!! Ali njihovi džepovi su itekako puni, pa sad oni našli nekog da prozivaju!

  • Makica Vreme: 24.10.2014 12:42h

    Pa gde baš demokrata da proziva nekog za lošu politiku i uzimanje para narodu!?!

  • Vivo Vreme: 24.10.2014 14:05h

    A kakvu ste politiku vi vodili? Kako vas bre nije sramota da izjavljujete ovakve apsurde. Zbog vas smo bili na ivici bankrota. Narod je ziveo na hlebu i krompiru. Sram da vas bude. Bolje se povucite sa politicke scene i ne vredjajte vise ovaj narod. Tu vlast smo mi izabrali, a vas odbacili, tako da, molim vas, NESTANITE.

  • Mića ĐorÄ‘ević Vreme: 25.10.2014 19:27h

    Neko je morao morao da pokrene štednju i smanji potrošnju u državi. Svi će verovatno biti nezadovoljni ali šta da se radi kad je i kriza uzela maha. Moramo istrpeti zarad boljeg sutra naše dece.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP