Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GRADONAČELNIK NOVOG SADA

Vučević: Zaustavićemo propadanje Vojvodine

Autor: Tanjug | 07.06.2015 - 10:46:00h | Komentara: 0

Gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora SNS Miloš Vučević izjavio je danas da na predstojećim pokrajinskim izborima očekuje ubedljivu pobedu SNS-a, kako bi bilo zaustavljeno propadanje Vojvodine, pre svega ekonomsko.

Miloš Vučević

Miloš Vučević | Foto: Nenad Mihajlović

Ističući da očekuje ubedljivu pobedu SNS-a i suštinske promene u rukovođenju pokrajinom, Vučević je u intervjuu nedeljnom broju novosadskog Dnevnika naglasio da očekuje i da se posle tih izbora konačno zaustavi spirala propadanja Vojvodine, najpre u ekonomskom smislu.

Govoreći o predstojećim lokalnim izborima, on je poručio Novosađanima da se opredele za stabilnu političku opciju, koja može da vodi grad i da se birači, kako je dodao, ne kockaju, već da Novom Sadu obezbede političku stabilnost, koju uostalom i zaslužuje.
Vučević je napomenuo da su odnosi u aktuelnoj gradskoj vladajućoj koaliciji korektni ali je dodao da očekuje da će, nakon sledećih lokalnih izbora, biti manje stranaka u gradskoj skupštini.

 - Čini mi se da su se Novosađani na prethodnim izborima malo inatili pa su glasali za deset do 15 lista, a posle se čudili ko je sve ušao u gradsku skupštinu  - naveo je gradonačelnik i dodao da mu nije bilo jasno takvo rasipanje glasova.

On je poručio sugrađanima da na idućim izborima dobro razmisle da li će ponovo da prave egzotičnu lepezu stranaka u Skupštini grada, od krajnje levice do krajnje desnice, ili će da se opredele za stabilnu političku opciju koja može da vodi grad.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP