Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ISKRENO

Vučić: Bez EU ne bismo preživeli!

Autor: FoNet | 29.11.2012 - 21:30:00h | Komentara: 59

Ako neko misli da možemo bez Evrope, ja vam kažem da mi ne možemo da preživimo, nećemo imati od čega da isplatimo penzije, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u Skupštinji Srbije, odgovarajući na pitanje zbog čega se žuri saprimenom sporazuma o integrisanom upravljanju administrativnim prelazima.

Aleksandar Vučić

Nema života bez EU: Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

Prema njegovim rečima, u Srbiji više nema fabričkih dimnjaka iz kojih se vije dim i ukoliko želimo da se borimo za pravdu, više ne smemo da budemo izdržavano lice.

Poslanik DSS Miloš Jovanović na to je poručio da je osnovni uslov za jaku državu, da ona uopšte postoji i dodao da država koja prestane da se bori za svoju teritoriju dozvoljava ono što nijedna ne bi - rastakanje teritorije.
Poslednji komentari
  • Oliver Vreme: 29.11.2012 21:54h

    Sramotna vlast, sramotan narod... A kad ste bili opozicija, bila je druga prica...

  • JA Vreme: 29.11.2012 22:54h

    Lazovcino i prevarantu, ti koji si pricao svasta protiv EU, da drzis pridike o prezivljavanju, kako te nije sramota, preko noci si postao "Eliot Nes", srami se, ti da brines o svom narodu i ovoj drzavi, prodao bi sve za rad vlasti. Jadna drzava kad si ti dosao na vlast.

  • joca Vreme: 30.11.2012 00:03h

    dobro bre vucicu sta to pricas sad??osladila se vlast??pa ako nas oni izdrzavaju sta ces nam ti i ostala tolka bolumenta?? onda neka nas rasparcaju ko za vreme okupacije i podele okolnim zemljama clanicama te iste evrope/??sta cete nam vi?a ta evropa nas je i dovela dovde..postavljajuci poslusnu vlas tkoja je upropastila ono malo privrede..nesto cujem neki podatak ako sma dobro razumeo nekad je u bg bilo zaposleno preko 200000 radnika u industriji..a sad samo 16000 a gde je srbija.........sad kadd su nas razbili sad cekaju da pocrkamo od gladi.....

  • Stojan Vreme: 30.11.2012 00:21h

    Kakav je ovaj Vucic folirant...pa da je Tadic posle svega ovoga ovo izjavio isti taj Vucic da je u opoziciji rekao bi mu da je najveci izdajnik i strani placenik...a,sada, kada je on na vlasti,IDEMO U EVROPU! To je sada legitimno i ok. Ne mogu da verujme kakv je on manipulator masama...

  • Вулверин Vreme: 30.11.2012 00:27h

    Да је неко желео да пажљиво саслуша Вучића, односно да пажљиво прочита његову изјаву у писаном облику лако би увидео да он није рекао ништа слично, али потреба за сензационализмом је још једном однела превагу над потребом за истином.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP