Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČAN

Vučić: Da je bilo izbora
- SNS bi pobedio!

Autor: N. G. | 19.02.2013 - 14:56:00h | Komentara: 5

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju evropskoj agenciji "Dpa" u kome je najavio brzo rešenje sumnje za umešanost premijera Ivice Dačića u kriminalne radnje i istakao svoju sigurnost u to da bi Srpska napredna stranka odnela pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima, da su oni raspisani.

Vučić je rekao da je njegov kabinet od jula do sada primenio brojne propise koji su u skladu sa evropskim standardima, iako je to izazivalo nezadovoljstvo pojedinaca, kao i da je zbog uspešnih promena Srbija zaslužila datum za pregovore za članstvo u EU.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Beta

„Mnoge stvari koje smo uradili nisu prihvaćene sa oduševljenjem u Srbiji, a učinili smo brojne reforme kao što je novi zakon o javnim nabavkama, Srbija zaslužuje datum“, rekao je lider SNS.
Vučić je rekao da očekuje da pravda sada bude zadovoljena mnogo brže nego ranije, za razliku od prošlosti u kojoj su se sporovi „vukli“ godinama, a i obećao je otvaranje novih slučajeva, od kojih je naglasio ispitivanje povezanosti premijera Ivice Dačića sa kriminalnim krugovima.
„Ispitivanje Dačićeve veze sa kriminalom ne može da traje godinama. Očekujem da sud završi ceo proces u skorijoj budućnosti“, rekao je potpredsednik Vlade.
Iako je bilo mnogo spekulacija da bi zemlja mogla da bude na ivici novih izbora, prvi čovek SNS je odbacio ove tvrdnje.
„Da sam hteo izbore, raspisali bi ih i SNS bi pobedio. Srbija trenutno ima važnija posla kao što je obezbeđivanje datuma za pregovore sa EU, poboljšanje ekonomije i nastavak borbe protiv korupcije“, odlučan je političar.
Poslednji komentari
  • penzioner Vreme: 19.02.2013 15:42h

    Nemojte biti bas sigurni. Uhapseni Miskovic nije nam nista poboljsao zivot a zivot se ne svodi samo na hapsenja.Djepovi su sve prazniji! 24 privatizacije su bile zadatak od EU pa bilo ko da je na vlasti morao bi poceti ozbiljno cesljanje. Bilo je vreme da se vlast promeni, ali kadrovi SNS nesto mi ne ulivaju poverenje.

  • ceca Vreme: 19.02.2013 18:31h

    Aco sine ISloba iBoris bili sigurni pa corak,Prvo skoci pa kazi hop

  • Mila Vreme: 20.02.2013 00:50h

    Eee...ako hoćeš Aco da budeš siguran , onda moraš da povedeš Dinkića da pregovara !!! Onda sigurno znaš da od pregovora nema ništa i bićemo svi mirni do daljneg i dalje ćemo slušati Mladjine dosetke i dogodovštine a to je baš zanimljivo !!! Nego jesi li pripremio ti motku neku kad se vratiš sa tih pregovora ... ustrebaće za disciplinovanje onih kojima se primakao kraj !!!

  • Ljubomir Vreme: 20.02.2013 15:08h

    Почећу да сањам како ме јуре за неке злоупотребе. Што је много, много је. Зар су сви који су радили и зарадили- лопови? !!!!!!!

  • Samo napred Vreme: 22.02.2013 18:42h

    SNS bi pobedila na nekim sadasnjim izborima, ali bi ubedljivije pobedio g. Vucic ma u kojoj politickoj trci. Samo napred u svemu sto radite, odlicno je za sve postene i dobronamerne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP