Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KO ŽELI IZBORE?

Vučić: Dačić me kritikuje kod stranaca

Autor: Tanjug | 19.07.2015 - 10:18:00h | Komentara: 6

Kad me Ivica Dačić kritikuje pred strancima, on uvek kaže - ja ne mogu toliko kratko da planiram kao Vučić. On voli izbore, stalno razmišlja o njima..., rekao je premijer.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da misli da nam izbori nisu potrebni, ali da nikada nije moguće isključiti tu situaciju, jer ne želi da na silu bude predsednik Vlade.
- Kad me (prvi potpredsednik Vlade) Ivica Dačić kritikuje pred strancima, on uvek kaže - ja ne mogu toliko kratko da planiram kao Vučić. On voli izbore, stalno razmišlja o njima...Ja mislim da nam izbori nisu potrebni, jer su nam planovi veliki. Imaćemo više auto-puteva uradjenih u 2016. i 2017. godini nego ikada ranije - rekao je Vučić u intervjuu za "Politiku".

On je rekao da je svestan da reforme i mere štednje oseća srednji i siromašni sloj stanovništva koji mu daje podršku i da zna koliko trpe i teško žive, ali i da oni znaju da ne mogu da žive bolje ako ne uredimo državnu kasu.
- Nama svakog meseca 350 miliona evra ode na penzije. Zato se spremam i obavljam neformalne razgovore, a zvanične ću sa MMF-om obaviti u avgustu. Da ti ljudi osete boljitak prvo u prosveti, zdravstvu, policiji i vojsci. To vam je 360.000 ljudi. I da boljitak oseti 1,74 milona penzionera i 1,04 miliona penzionera kojima nismo smanjili penzije. Da im bar povećamo penzije za jedan ili dva odsto - naglasio je srpski premijer.
Poslednji komentari
  • Васке Vreme: 19.07.2015 12:32h

    Дачићу и Вучићу саветујем да не раде за странце, већ за свој народ. У ствари, можда и морају да раде за странце, јер су их они поставили.

  • lilit Vreme: 19.07.2015 12:49h

    Pa što ga već jednom ne izbaciš i Vlade, to je zlo za SRBIJU

  • nina Vreme: 19.07.2015 14:27h

    pocelo je pocelo,ali "zlo i naopako" koja jedan o drugom znaju ih drzi zajedno !

  • Zeljko Vreme: 19.07.2015 15:10h

    Ova koalicija treba da bude temelj i u nekim buducim vladama. Dosta dobrog je iza Vas dvojice gospodo . Koliko je Dacicu potreban Vucic toliko je Vucicu potreban Dacic. Treba da se shvati da nema idealnog tima i da se uvjek moze bolje . Svako mjenjanje je korak nazad . Ciljevi se znaju i koji su zacrtani i na njima treba raditi.G-din Vucic je svojim odgovornim radom sigurno poceo pisati jednu novu bolju stranicu kako u Srbiji tako i u Regionu a po meni g-din Dacic isto to uspjesno radi da bi te planove prezentirao u svijetu. Tu treba spomenuti i g-dina Nikolica bez obzira sto ga domaca stampa dosta diskvalifikuje da sva trojica nastave zapoceto i ostanu zajedno. Narod treba da shvati da je situacija u kojoj se nalazimo u citavom svijetu teska te da niko nema carobni stapic. I ti novi eventualno sto bi dosli nista bolji ne bi bilo bolje.

  • Neko Vreme: 19.07.2015 21:35h

    I vi volite izbore.. Inace ,Bravo Zeljko,slazem se sa vama...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP