Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER PORUČUJE

Vučić: Dobili smo mandat da budemo mravi

Autor: Agencije | 02.03.2015 - 08:56:00h | Komentara: 13

Premijer Srbije Aleksanadar Vučić ocenio je da vlada na čijem je čelu, bez obzira na priče da je sveprisutna i da sve kontroliše, nema podršku društva da se "ide ka budućnosti".

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Profimedia

Vučić je autorskom tekstu pod naslovom "Moj odgovor njima" objavljenom u današnjem Blicu istakao da bi u Srbiji "svi da ostanu u prošlosti ili bar da se ne pomere iz sadašnjosti".
"Zato i danas, ova vlada bez ozbira na priče o tome da je sveprisutna, da sve kontroliše i da utiče na ama baš sve u društvu i državi, nema podršku istog tog društva ili bar njegovog najelitnijeg dela u onome što je osnov svake budućnosti", naveo je on.
Premijer je u tekstu naveo da je vlada dobila mandat da ostvari snove teškim i svakodnevnim radom.
"Dobili smo mandat da budemo mravi. A cvrčci.. oni su, plašim se, otpevali baš na tim poslednjim izborima", ocenio je Vučić navodeći da basna o cvrčku i mravima u Srbiji dobija sasvim novi kraj i poruku.
Kako je istakao, u Srbiji su cvrčci "good guys" - kako u tekstu Vučić piše na engleskom, a mravi su "zlikovci", oni koji pokušavaju da "nam unerede inače tako lep život".
"I kome da objasniš da su teme sa (Vladimirom) Putinom bile reforme, dakle rad, i da je osnovna tema sa (Tonijem) Blerom bila efikasnost, opet u radu", napisao je premijer u Blicu. Kako je ocenio, deo Srbije ujedinjene u "svojim sumanutim ideologijama", živi od priča.
"Hrani se njima, mazohistički uživa u njima, navučena je na njih više nego na bilo koji poroko koji se može zamisliti.. Zato se danas niko i ne bavi rezultatima ove vlade, niti i jednom brojkom koja govori o tome da je to, što smo radili, dalo rezultat", smatra Vučić.
Kako je ocenio, važniji je, prema naslovima u novinama, ukrajinski scenario, Putinov udar na Srbiji, i to "što ćemo sigurno biti poplavljeni" i to što "300.000 Srba razmišlja o samoubistvu".
"Ne. Ipak ne verujem u to. I ipak sam ubedjen da nas ima više od
300.000 koji smo sposobni da sanjamo", zaključio je premijer.

"I zato svim besposlenim teroretičarima zavare još jednom da ponovim. Ova zemlja, pod ovom vladom, nastaviće da razgovara i sa Rusima, Amerikancima, Kinezima, Arapima, Nemcima, Bugarima, pa ako treba i sa vanzemaljcima - o samo jednoj stvari. O radu", rekao je on.

Poslednji komentari
  • Ljut sam, mnogo sam ljut! Vreme: 02.03.2015 09:37h

    Bože, šta ovaj priča! Vidi se da je doskora bio prisan sa Tomom N. "Prodaje" narodu žvaku da je Bler "porijatelj" Srba, jeste da nas je bombardovao, ali šta je to, ne možemo to pamtiti vekovima, traži da se vredno radi a uništava još ovo malo privrede, što zatvaranjem firmi što rasprodajom strancima. A gde onda ljudi da rade kao mravi? Zatvaranje -zna se, automatski sve vše otpuštanja, stranci takođe masovno otpuštaju. Umesto da se aktivira proizvodnja, otpuštanja su jedini "lek" koji ova vlada zna. . Priča da im je Srbija "dala mandat" nije istinita, dobili su samo oko 26 odsto glasova UPISANIH birača, oni su CELA Srbija na tih 26%! Ali ni tih 26% im nisu dali mandat da se zadužuju groznije od žutih, da smanjuju penzije i plate, da slepo slušaju MMF i da prodaju srpske interese belosvetskim hohštaplerima. Da li vlast uopšte razišlja da će kad tad morati opet na izbore, koga će onda birati ozlojeđeni narod? Njih sigurno više ne.

  • Вера Vreme: 02.03.2015 09:49h

    Није довиљно бити мрав. Мора се бити много више.

  • Alfa Vreme: 02.03.2015 11:10h

    Ma,niste vi mravi,vi ste narodne pijavice.Nemoj da vređaš mrave.

  • blesav Vreme: 02.03.2015 12:03h

    razgovori traju evo vec treca godina

  • Kosarah Vreme: 02.03.2015 12:42h

    Gospodine predsedniče Vlade, ipak ste odleteli previsoko. Upoznala sam Vas nakon izbora i tada ste po meni zaslužili svaki glas koji ste dobili. Ali morate da ste sposobni da se izborite sa uticajem i moći koju Vam je poverio narod. Naravno da pored poltrona i gmizavaca to ne možete jer Vam prezentuju da ste najlepši i najpametniji. Kao i situacija u Srbiji. Istina je da je narod nezadovoljan, pre svega gramzivošću i neobrazovanošću SNS kadra. Ukoliko niste sposobni da se izborite sa tim, nemojte čekati da Vam Sunce istopi krila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP