Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

I POLITIČKU I EKONOMSKU

Vučić: Građani će brzo videti korist od posete SAD

Autor: Tanjug | 05.06.2015 - 21:26:00h | Komentara: 4

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će građani Srbije vrlo brzo videti značajnu političku i ekonomsku korist od njegove posete SAD, za koju je rekao da predstavlja veliki pomak za Srbiju.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

- Mislim da ćemo u naredna dva, tri meseca dobiti jasan odgovor o otvaranju poglavlja, u narednih nekoliko meseci i nove američke investicije, kao i proširenje invesiticionih kapaciteta onih koji već posluju u Srbiji, rekao je Vučić za RTS po završtku trodnevne zvanične posete SAD.

On je naveo da je to bila sveobuhvatna poseta tokom koje je razgovarao i sa predstavnicima američke biznis zajednice, Kapitol hila, Stejt departmenta, Bele kuće i da predstavlja veliki pomak za Srbiju.

- Građani će imati značajne koristi u budućnosti, u smislu političke stabilnosti, napretka ka EU, američkih investicija i boljeg života našeg naroda, rekao je Vučić.

On je ocenio da ranije Srbija nije dobro razumela međunarodne odnose i da nije mogla da informiše svoje prijatelje šta je za nju važno.
- Od drveta u prethodnom periodu nismo videli šumu i nismo dobro razumevali međunarodne odnose, nismo umeli da informišemo naše prijtelje šta je za nas važno, čak i kad uradimo dobre stvari te informacije nisu do njih stizale, a loše vesti su se širile brzinom munje. Em što smo ih pravili, em što nismo uspeli da se odbranimo od toga, rekao je Vučić.
Premijer je završio zvaničnu posetu SAD, a tokom trodnevnog boravka imao je više sastanaka sa predstavnicima američkih kompanija i zvaničnicima administracije i Kongresa.
Poslednji komentari
  • Lale Vreme: 05.06.2015 23:40h

    Naravno da hoce.Supruznici Milobratovic sa N.Bgd vec jesu.

  • Petar Vreme: 05.06.2015 23:59h

    Nema tu nikakve koristi za građane. To je samo još jedna, od nizamanipulacija. U svakodnevnom životu građani osećaju samo brutalnu vlast i ponhiženja. To što će sutra biti bolje ili samo što nije stiglo, mnogi neće doživeti. Razlog za to je veoma prost. Vlast je trebala prvo da reformiše institucije i kadrove, a zatim postupno da uvodi mere prema narodu. Urađeno je obrnuto. Sankcije i represije su u rukamakorumiranih institucija i kadrova. Na udaru je običan svet, propali srednji sloj i posebno stanovništvo u gradovima.

  • Dragiša Vreme: 06.06.2015 00:01h

    Vučić je boravio u Ameriku po nalogu vatikanskih nalogodavaca isključivo u propagandne svrhe protiv Rusije. Potrošio 40 tona kerozina do Amerike, a Srbijom gladna usta hodaju. Sve je zaustavljeno ništa ne radi. U Srbiji je zabranjeno pravo na rad I na život. Srbija je logor smrti. U pitanju je projekat Vatikana. U ljudskoj istoriji svaki narod koji nije imao proizvodnju izumro je. Vatikan vrši genocide nad nama 26 godina. Dekretom moramo ukinuti katolički model vlasti I izabrati novog Arsenija Čarnojevića da se selimo sa ovih prostora ili će nas KANCER pokositi!

  • Dzeger Vreme: 06.06.2015 07:48h

    Najvecu bi korist imali da tebi vidimo ledja.Dokle mislis da lazes ovaj narod,zali boze samo taj potroseni kerozin i te narodne pare...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP