Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DATUM PREGOVORA NA VIDOVDAN

Vučić: Hoćemo Simens i Boš u srpskim fabrikama

Autor: Tanjug | 19.05.2013 - 16:31:00h | Komentara: 3

Lider SNS Aleksandar Vučić izrazio je danas uverenje da će Srbija u junu, na Vidovdan, dobiti datum za otpočinjanje pregovora sa EU i poručio da će prvi zadatak vlade nakon toga biti svakodnevna borba za dovođenje investitora u Srbiju.

Moglo je još bolje: Aleksandar Vučić

Stvaramo modernu Srbiju: Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

- Borimo se za Srbiju. Kada dobijemo taj datum, ono oko čega ćemo im dosađivati i boriti se jesete da hoćemo Simens, ali ne samo u Subotici, već u još tri fabrike u Srbiji, hoćemo Boš - rekao je Vučić.

- Pokažite da Srbiju doživljavate kao partnera, a mi ćemo pokazati da možemo da budemo pouzdani, da možemo da imamo najbolje moguće zakone, da možemo da poštujemo vaša ulaganja i da vi ovde mozete da zaradite. Ako to budemo uspeli, imaćemo šansu da stvorimo modernu Srbiju - istakao je lider SNS.
Vučić, koji je i prvi potpredsednik vlade, rekao je na predizbornom skupu u Kosjeriću da SNS vodi računa samo o interesima zemlje.
- Kada razgovaram večeras i sa (Gvidom) Vesterveleom i u sredu sa (Sergejom)Šojguom, u četvrtak s (Vladimorom) Putinom i kada predsednik (Tomislav) Nikolić razgovara i kada svi mi razgovaramo, vodimo računa samo o interesima našeg naroda i o našoj zemlji, nikada ništa ne tražimo za sebe, za našu političku stranku - naglasio je lider naprednjaka.
Uoči lokalnih izbora u Kosjeriću 26. maja, on je obećao nove investicije i u tom gradu kako bi se pomogao razvoj ove opštine i zaustavio odlazak mladih iz mesta.
Iako se u Srbiji još teško živi, uspeli smo da nešto pokrenemo i tu nećemo stati dok ne stvorimo Srbiju u kojoj će svako biti siguran u svoju i budućnost svoje dece, poručio je Vučić.
- Pokrenuli smo nekoliko teških i velikih stvari sa kojima niko pre nas nije hteo da se uhvati u koštac - od Agrobanke, Miškovića i sada Galenike. Dokazali smo da gradimo Srbiju u kojoj nikoga neće zaštiti politička pripadnost, ako je počinio neko krivično delo - rekao je lider naprednjaka.
Vučić je na mitingu u Kosjeriću najavio i da će do kraja ove godine biti završeno pitanje svih 24 spornih privatizacija i najavio nastavak borbe protiv korupcije i kriminala.
- Nama su potrebne godine da analiziramo sve privatizacije koje su na pljačkaški način u Srbiji sprovedene. Obećavam da ćemo do kraja 2013. godine završiti 24 predmeta o kojima je govorila Verica Barać, a o kojima drugi nisu mogli ni da govore, a kamoli nešto da rade - rekao je Vučić.
On je naglasio da danas svi u Srbiji znaju da se ne isplati krasti i da se zakon mora poštovati.
Na završnom stranačkom mitingu u Kosjeriću govori li su i lider Nove Srbije Velimir Ilić, potpredsednica Glavnog odbora SNS Zorana Mihajlović i član Glavnog odbora SNS Goran Peruničić.
Na lokalnim izborima 26.maja u Kosjeriću SNS nastupa zajedno sa koalicionim partnerima Novom Srbijom i DS S-om.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 19.05.2013 17:22h

    Da,hocemo onda i plate oko 40-50.000 minimum ,redovne godisnje odmore i zasluzna prava radnika kao I zastitu svojih gradjana gospodine Vucicu,a ne kao propale i nekontorlisane privatizacije,da je radnicka klasa postala robovlasnicka. Trebaju nam radna mesta i firme,a ne robovi u robiji,pa ce I manje ljudi onda odlaziti iz zemlje.

  • Sredoje Vreme: 20.05.2013 01:41h

    Tacno, da kod nas plate budu barem 50000, a ne da budu u visini plata u Indiji!

  • Zemunac Vreme: 20.05.2013 06:43h

    Pozdravljam svako dovodjenje stranih kompanija i zelju g.Vucica da Srbiju ekonomski digne iz pepela i ponovo ozivi fabricke hale koje avetinjski zvrje prazne po celoj Srbiji kao uspomena na vladavinu demokrata.Bilo-ne ponovilo se...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP