Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDER LDP-A POSETIO PREMIJERA

Vučić i Čeda u četiri oka!

Autor: E. A. | 13.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 15

Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, juče je u popodnevnim časovima posetio premijera Aleksandra Vučića u njegovom kabinetu u Nemanjinoj 11, saznaje „Alo!“. Prema saznanjima našeg lista, razgovor je bio neformalan i prijateljski, a pričali su o više aktuelnih političkih tema.

Premijer razmenio mišljenja sa liderom opozicione partije

Premijer razmenio mišljenja sa liderom opozicione partije | Foto: Emil Čonkić

Vučić i Jovanović se nisu videli neko vreme i ovo je bila prilika da razmene mišljenja, od reformi koje sprovodi Vlada do spoljnopolitičkih tema, kao što su odnosi Srbije sa EU. Razgovarali su o stanju u regionu posle izbora na Kosovu, u BiH i Hrvatskoj. Druga tema je bila ekonomija, pričali su o MMF-u, Železari u Smederevu i privatizacijama. Vučić je uvek raspoložen da sasluša i mišljenja koja dolaze iz opozicije ako ih smatra konstruktivnim, a nije tajna da i Jovanović želi da izgradi dobar odnos sa premijerom, za koga smatra da je jedini sposoban da iznese teške reforme - tvrdi izvor „Alo!“ blizak vladi Srbije.


Naš izvor nije mogao ni da potvrdi ni da demantuje da je jedna od tema razgovora bila i eventualni ulazak LDP-a u vlast ukoliko uskoro dođe do rekonstrukcije Vlade, ali ne treba zaboraviti da je Jovanović još polovinom prošle godine izjavio da „ta stranka treba da izgradi odnos sa premijerom Aleksandrom Vučićem koji će građani razumeti i posmatrati kroz prizmu koristi koju bi društvo imalo sa LDP-om na vlasti“.


Jovanović je svojevremeno izjavio da je ekonomskoj politici LDP-a “najbliži Vučić, koji je prvi premijer posle Đinđića koji govori o ozbiljnim ekonomskim reformama”.


- Nismo isti, ali smo u istoj situaciji i ona nam nameće redosled poteza. Vučića ne treba rušiti već treba iskoristiti šansu koju je on dobio na izborima - rekao je tada Jovanović.


Lider LDP-a juče nije želeo da za naš list potvrdi o čemu je razgovarao sa Vučićem, rekavši samo kratko “svi znaju šta ja mislim i radim”.

Poslednji komentari
  • zeljko Vreme: 13.01.2015 07:28h

    super, eto nama jos jednog Vulina.

  • Драгомир Vreme: 13.01.2015 07:38h

    Хајдемо да се окупимо и лепо одемо код Чеде и буде ,,тако и тако,, па да човеку објаснимо да је на изборима трокирао,пропао,изгубио што значи да је ошо у аут!На трибине.Да је више непознат у политици.Да је непотребан?Да иде по планинама!Рони по морима!Вози џипове!Да га неко убеди онако очински колико да схвати да због лошега рада није више актуелан!Морееее,ми би сељаци то другачије!U шталу и еве ти лопата и тарифа је толика и толика.Клопа бесплатна!

  • Posmatrač sa strane Vreme: 13.01.2015 08:16h

    Jeli pao dogovor kako da i dalje pljačkaju i rasturaju Srbiju?

  • Kvazimoodo Vreme: 13.01.2015 09:11h

    Ceo, Cedo, stara si ti k.... Za koliko si se ponudio da mi je znati.

  • Ricardo Vreme: 13.01.2015 09:15h

    Samo Ceda fali za zaprsku i kad prokuva lonac bice kuku lele.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP