Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBA

Vučić: Mišković hoće
da nas izbaci iz vlade!

Autor: E. A. | 29.10.2012 - 10:49:00h | Komentara: 37

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković želi da istisne Srpsku naprednu stranku iz vlade zbog iskazane odlučnosti u borbi protiv korupcije i kriminala.

Političari ne mogu da zaustave promenu - Vučić

Mišković želi da me skloni: Aleksandar Vučić | Foto: Dalibor Danilović

 - Vidim da on ima želju da mene i SNS izbaci iz vlasti po svaku cenu, ali videćemo ko će da pobedi. On želi da se formira većina u kojoj bi bio deo bivšeg režima i neki naši današnji partneri - izjavio je Vučić gostujući na Televiziji B92.

Vučić je rekao da je među 24 predmeta na kojima se u ovom trenutku radi u okviru borbe protiv kriminala i korupcije i predmet kompanije "Delreal", i da se u okviru njega pominje i Miškovićevo ime.

Mišković kao i uvek - nem

Mišković bez komentara | Foto: ALO!

- U mom domenu interesovanja nije niko pojedinačno, zato što nemam lični odnos i mržnju ni prema kome, ja nisam najmoćniji čovek u državi ali nisam ni neko koga mogu da uplaše, niti neko koga će moći da kupe novcem - rekao je Vučić.

Procenat poverenja građana u rad institucija koje se bave borbom protiv kriminala i korupcije je veći nego ikada, a, prema njegovim rečima, vode se istrage i u vezi sa odredjenim mahinacijama na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao da njegovu borbu protiv korupcije osporavaju mediji pod kontrolom bivšeg režima, i da lista ljudi koji su do sada privedeni pokazuje da ta borba nije lov na političke protivnike. 
Poslednji komentari
  • Allek Vreme: 29.10.2012 13:25h

    Vučiću, čuvaj se ti da te ne uklone kao Djindjića, a što se korupcije tiče SAMO NAPRED prijatelju !!!

  • novica952 Vreme: 29.10.2012 13:25h

    Krupni kapital u oličen u Miškoviću i ostalima ima interesa da zaustavi akciju gospodina Vučića veznau za borbu protiv korupcije i kriminala i da stvari zamagli i vrati na kolosek koji ne vodi rešavanju ovih stvari. U svim velikim poslovima krupnog kapitala u igri su velike pare, u igri je krupna korupcija i mogućnost da se kroz ovakve aktivnosti operu pare stečene organizovanim kriminalom. Za ovo poslednje najulakše je novac ugurati u aktivnost velikih kompanija oprati u raznim transakcijama i iz toga pod vidom raznih kupovina doći do kupovine firmi,akcija u raznim fondovima i kupovina nekretnina. Podrška za Vučićev tim, očekujem nastavak akcije i punu saradnju i kordinaciju vlade i sudova i tužilaštava u ovoj borbi.

  • Milena Vreme: 29.10.2012 13:30h

    Pravo da kazem, Podrzavam Vucica i Zakon U Srbiji , Morju svi da se Ispitaju ,Koji Su Se Obogatili Na Nepravilan Nacin u Srbiji , Verujtemi Ima ih U Svim Gradovima Srbije, Cak ima takvih Koji su Otkupili Pola Grada , A Odakle im pare Bog da Zna, Zato Pozdravljam Vucica i Zakon u Srbiji,Ako Ga Ima Da Pocnu Odma sa Ispitivanjem Porekla Imovine.

  • mirko Vreme: 29.10.2012 13:34h

    Sto se tice Miskovica, Vucic ukoliko ga je strah, moze da zatrazi pomoc od njegovog stranackog koleke i prijatelja Dinkica, koji je blizak rodjak, neki kazu ujak i prijatelj Miskovica!! uostalom sam je Vucic, tadasnji radikal ceo grad oblepljivao posterima "miskovic, dinkicev ujak". Dakle,ako krene na Miskovica, Vucic je ustvari krenuo na Dinkica, a onda nema sanse jer pada vlada. Podrzavam da se istrazi Miskovic, a sta je gospodine Vucicu sa aferom "Nacionalna stedionica" o cemu takodje postoji krivicna prijava Verice Barac, a ciji je glavni akter Dinkic!! Cik Vucicu, pa pokreni aferu "Nacionalna stedionica"!!!!!

  • nidža Vreme: 29.10.2012 15:02h

    Među zvanično 90-tak bogataša u Srbiji većina je bogatstvo stekla tesnim vezama sa vladajućim strankama ili direktnim učešćem u vlasti. Dok je ostatak stanovnika Srbije evidentno siromašio bogatstvo se slivalo i džepove samo nekolicine "kontraverznih" što su na nameštenim tenderima kupovali "firme za dolar". A kako su dalje gazdovali tim plenom govori dovoljno trenutni stepen (ne)zaposlenosti u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP