Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NOVE PROZIVKE

Vučić: Mišković nije jači od države!

Autor: FoNet | 30.10.2012 - 20:38:00h | Komentara: 98

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković pokušava da sklopi političke, medijske i privredne saveze koji bi mogli da mu naškode, jer ima veoma loše mišljenje o njegovom radu u borbi protiv korupcije.

Aleksandar Vučić

Mišković pokušava da ga eliminiše iz Vlade: Aleksandar Vučić | Foto: Goran Sivački

Vučić je u emisiji "Oko" Radiotelevizije Srbije izjavio je da nije ništa slagao kada je rekao da Mišković pokušava da ga eliminiše iz Vlade i da bi, u suprotnom, već bilo reakcije suprotne strane.

On je dodao da o nameri Miškovića da ga eliminiše iz Vlade zna već više od mesec dana.
"Nemam ništa lično protiv Miškovića, nisam se uplašio bilo čega, svi koji misle da mogu da pobede državu, grdno se varaju, Miroslav Mišković nije jači od države", rekao je Vučić.
Govoreći o radu Vlade, Vučić je rekao da ne obećava kule i gradove, ali može da obeća borbu protiv korupcije, "datum pre nego što smo rekli, svetlo na kraju tunela i to da će biti težak život".
Želimo da sa našim partnerima obavimo ovaj težak posao i posle dugo vremena vidim svetlo na kraju tunela, rekao je Vučić.
Vučić je najavio da će se sledeće nedelje u skupštinskoj proceduri naći Predlog zakona o javnim nabavkama koji će narednih godina uštedeti Srbiji nekoliko stotina miliona evra.

Miroslav Mišković

Juče izdao saopštenje da podrža Vladu: Miroslav Mišković | Foto: Vesna Lalić

Govoreći o Srpskoj naprednoj stranci od kako je on predsednik, Vučić je rekao da ima veliku i tešku obavezu da postigne iste ili bolje rezultate, kao kad je Tomislav Nikolić bio na čelu naprednjaka.

Očekujem da SNS bude jaka jednako koliko sve ostale stranke zajedno, rekao je Vučić.
Poslednji komentari
  • novica952 Vreme: 30.10.2012 21:15h

    Ovaj sukob na liniji Vučić-Mišković se zaoštrava i pokazuje da je sprega interesa i krupnog kapitala i pojedinaca iz političkog vrha sprema da napravi savez koji ima za cilj da eleminiše pokrenutu borbu protiv korupcije i zastavi proces koji očigledno udara na interesa ovakvih lobija.Mislim da gospodin Vučić zna i nešto više nego što je rekao u interviju i da se narednih dana mogu očekivati rezultati.Sramno bi zaista bilo da se ova akcija zaustavi a ako se pojave pojedinci koji žele da postave klipove u točkove borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala takve treba energično eliminisati.Mišković bože biti ekonomski jak i bogat ali državu i od naroda izabran politički vrh mora poštovati.

  • Dasa Vreme: 30.10.2012 21:44h

    Znamo da Miroslav Miskovic nije jaci od drzave, a oni sto stoje iza njega? Pitam se koliko su oni jaki. Nadam se i verujem da ce Vucic imati dovoljno mudrosti i snage da izdrzi, sacuva zdravlje, a mozda i zivot. Udario je na osinje gnezdo.

  • Ivica_K Vreme: 30.10.2012 21:45h

    Vucic isteruje na povrsinu ljude koji zaista misle da su jaci od drzave a tu spada i Miskovic, podigli su mnoge cene za koje PDV nije podignut na 20% pa zbog toga podrzavam i bojkot nekih marketa.

  • Aleksandar Rak Vreme: 30.10.2012 21:54h

    Hvala Bogu da se nasao neko ko ce ispitati imovinu coveka koji je vlasnik pola Srbije!Ako je Miskovic cist,nema cega da se plasi!

  • cvetko Vreme: 30.10.2012 21:54h

    Svemu dođe kraj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP