Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČNO

Vučić: Miškoviću,
Srbija nije pijaca!

Autor: Tanjug | 13.11.2012 - 18:28:00h | Komentara: 63

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da povlačenje biznismena Miroslava Miškovića iz lista "Pres s" nije shvatio kao vrstu mirovne ponude jer "ni Mišković ni bilo ko drugi" ne može da trguje.

"U državnim organima nema mesta za trgovinu", rekao je Vučić komentarišući napise u pojedinim medijima da povlačenje Miškovića iz "Pres sa" predstavlja mirovnu ponudu potpredsedniku Vlade.
Po Vučićevim rečima, "pokazalo se" da je sve što je govorio o vlasništvu u štampi u Srbiji istina i da je "dobro da to klupko počinje da se odmotava".

Aleksandar Vučić

Ja sam težak čovek, ne zovu me lako - Aleksandar Vučić | Foto: G. Sivački

"Važno je da se poštuje transparentno vlasništvo i da se zna ko je vlasnik čega u Srbiji", rekao je on i dodao: "Što se tiče Miškovića, želim da poručim svima da Srbija nije nikakva pijaca u kojoj bi neko nekome nešto nudio ili gde bi neko nečim trgovao ili gde bi nešto kupovao."
Po njegovim rečima sada je mnogim ljudima jasno zašto su se pojavljivali određeni tekstovi u novinama, ko su bili naručioci i šta su neki želeli time da postignu.
On je ponovio da nije nijednom razgovarao sa Miškovićem naglasivši da to i ne planira da uradi.
Upitan da li ga je možda Mišković zvao, Vučić je odgovorio: "Ja sam težak čovek, ne zovu me lako."
Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane je u beogradskom naselju Voždovac uručio ključeve novoizgrađenih stanova aktivnim i penzionisanim pripadnicima ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
 
Poslednji komentari
  • savatije Vreme: 13.11.2012 13:41h

    Ovo je uspeh borbe protiv korupcije i kriminala. Miskovic priznao svoja dela i rekao da nece vise. Dobro pozar na kuci je ugasen. Stetu cemo popravljati kasnije. A sta je sa onim drugim vlasnikom koji cuti kao zaliven?

  • denis Vreme: 13.11.2012 13:44h

    Nismo ni ocekivali od Vucica da pravi dilove sa Miskovicem ili bilo kim. Srbija mora da postane pravna i uredjena zemlja. Pravo i pravda moraju da vaze za sve u Srbiji.

  • AsA Vreme: 13.11.2012 13:52h

    Period u kom su vladali i o svemu odlucivali tajkuni i kriminalci je iza nas,i zavrsio se zajedno sa vladom na cijem je celu bila Demokratska stranka.

  • KimmI Vreme: 13.11.2012 13:54h

    Vucic smeta Cedi,Miskovicu,Djilasu,sve samim postenjacinama,"uzornim" politicarima i biznismenima ove drzave!Kako nije zasmetao nekome od nas obicnih gradjana

  • WHY Vreme: 13.11.2012 13:58h

    A zasto mirovna ponuda?Pa Vucic ni u jednom trenutku ne napada Miskovica.Samo preispituje dosadasnje poslovanje uspesnih srpskih biznismena. ;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP