Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROCENIO

Vučić: Mislim da ćemo u petak dobiti datum!

Autor: Tanjug | 23.06.2013 - 22:31:00h | Komentara: 5

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da Srbija dobije konkretan datum za početak pregovora 28. juna zato što smatra da ga je zaslužila i ocenio da bi ta vest bila upisana u istoriju Srbije.

Misli na  sve, samo na  sebe ne: Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Emil Čonkić

"Mislim da ćemo da dobijemo datum, jer je Srbija to zaslužila. Da li je moguće da ne dobijemo, jeste, ali moje je mišljenje da ćemo dobiti", kazao je Vučić u Utisku nedelje TV B92.

Vučić je rekao da su naredna dva dana veoma važna za to odluku, da će visoka predstavnica EU Ketrin Ešton podneti usmeni izveštaj šefovima diplomatija članica EU i da će nemački Bundestag 27. juna doneti odluku da li će podržati dodeljivanje datuma.

On je kazao da očekuje pozitivnu odluku Bundestaga i da nije Nemačka ta koja želi da se odluka o datumu odloži za decembar i da se onda ponovo meri prolazno vreme, već su u pitanje neke poslaničke grupe.

"Očekujem da Bundestag donese drugačiju odluku", kazao je Vučić.
On je naglasio da ne bi bio zadovoljan da se Srbiji odloži datum i odredi još jedna provera prolaznog vremene i da to iskreno govori građanima Srbije, iako mu i "stranci govore da i to može da se proda narodu kao odlična vest".

"Lagao bih građane kada bih spinovao i rekao da je to divna vest...Tu sam da kažem istinu, to je dobra vest, ali zaslužili smo više", kazao je Vučić
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 24.06.2013 00:52h

    Ma,da ,ti koji si do pre 2 godine sve nas nazivao izdajnicima i strnim placenicima jer smo mi bili za Srbiju u EU,a ti nisi,e sad si ti najzaslizniji za to.Najveci licemer i demagog!!!

  • Mina Vreme: 24.06.2013 00:58h

    Добићете датум... ал' у петак!

  • Ljubomir Zejak Vreme: 24.06.2013 05:08h

    SVI SU IZGUBILI RAZUM!.Nista se neradi u Srbiji,osim sto se diskutuje o famoznom datumu!.Juce je predsednik Nikolic izjavio:"KRIMINAL VISE NE STANUJE U SRBIJI!".A gde se on to preselio predsednice?!.Sacekaj sledeci "PRAJD",pa ces videti gde kriminal "STANUJE?!".

  • Ljubomir Zejak Vreme: 24.06.2013 11:42h

    Vucic:"Rekao sam Briselu da sa Srbijom niko nemoze da se igra!". G-dine Vucicu,govor kojim se, Vi,Nikolic i Dacic sluzite nikako nije diplomatski govor.To je "Jalov govor"Koji nemoze da proizvede plodove.Zadnji mesec dana,svi vi pricate iskljucivo o datumu?!. Zapostavili ste sve druge aktivnosti u drzavi.Sta vas navodi da "gubite razum zbog datuma?!".Vi idete toliko daleko,da postajete nestrpljivi i malo agresivni,postavljajuci EU neke uslove i ultimatume?!. Nista se narocito nece dogoditi;ako dobijete datum iloi ako budete odbijeni.Pred vama ostaju ogromni problemi koje morate da resite!.Primecujete li vi da Nikolic vise nezna sta govori?!.On kaze:"Kriminal vise ne stanuje u Srbiji".Ili pak,"Strpacemo lopove u zatvore".Te ljude treba vaspitati i nahraniti. Nikolic nema moc takvog razmisljanja!.On ima svoj "seljacki sablon",koji nemoze da egzistira u 21 veku!.

  • jeca Vreme: 24.06.2013 19:53h

    javlja mu se kao i obicno ! trebalo bi neko strucno lice,a nekorumpirano da objasni tu njegovu natprirodnu moc da toliko laze !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP