Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OČEKUJE OČUVANJE STABILNOSTI ZEMLJE

Vučić: Ne očekujem proteste jer Srbi su mudriji nego ranije!

Autor: Tanjug | 19.02.2014 - 11:27:00h | Komentara: 15

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić uveren je da će Srbija očuvati stabilnosti i da se neće suočiti s protestima građana, kako se to dogodilo u zemljama u okruženju, uz obećanje da će se država boriti za bolju ekonomiju onako kako se bori protiv korupcije i kriminala.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Marko Rupena

"Činjenica je da su Srbi mudriji nego ranije, to ne govorim zbog sebe i zbog izbora koje smo raspisali, to govorim zbog naše zemlje", rekao je Vučić ocenivši da je Srbija u proteklih godinu i po dana napredovala u političkoj stabilnosti.
Komentarišući izjavu zamenika predsednika URS Veroljuba Stevanovića da će se Srbija suočiti s građaniskim protestima ako SNS pobedi na izborima, Vučić je rekao da je narod taj koji odlučuje.

"Imamo izbore pa neka građani kažu da li su zadovoljni ili ne i koga žele da ih predvodi", rekao je Vučić novinarima Kragujevcu gde je danas otvorio regionalni razvojni softverski centar kompanije "Komtrejd".
"Situacija u Srbiji nije nimalo ružičasta, veoma je teška, što ja ne krijem od naroda, ali obećavam da će se država, onako kako se bori protiv korupcije i kriminala, boriti i za bolju ekonomiju i privredu.
Poslednji komentari
  • Mirkonemirko Vreme: 19.02.2014 12:28h

    Nadam se da su Srbi mudriji nego ranije.... Gospodine Vučiću dosta nam je praznih obećanja. Svi mi znamo da nam je teško i da sa Vama i arapima tonemo sve dubjle i to ne krijete vec nas još uvek zavlačite... Narod voli da se laže ali kao sto ste i sami rekli da su Srbi mudriji nego ranije ne znam sta onda očekujete???? P.S. Samo glup covek moze da se o isti kamen spotakne dvaput....

  • Petar Š. Vreme: 19.02.2014 12:33h

    Naravno da Vučić ne očekuje proteste,jer smatra da je narod glup i slep ili jednostavno misli da može da ućutka nezadovoljne. Lažna obećanja su uvek bolja od surove realnosti gospodine Vučiću a vidim da Vi upravo birate ovo prvo. Morate samo da računate na to da se računi na kraju uvek ispostavljaju a narod sve vidi.

  • Dogorelo do noktiju Vreme: 19.02.2014 12:34h

    Samo se ti igraj sa narodom tvojim "novim merama" koje si hteo da proguraš preko Radulovića pa kada si video da se narod buni, šutnuo si ga sa mesta ministra, pa ćeš da vidiš, hoće li se dići "kuka i motika", ili kako ti misliš, neće. Hoće. itekako! Zato, pamert u glavu, što pre zaplenite nelegalno stečenu imovinu tajkuna, hapsi sve redom kao Kostića, Beka, Miškovića, ove iz mućke sa Galenikom, bankama i druge i što pre ne "procesuiranje", kako folirate narod pa ih puštate iz ćorkie, nego pravo, što hitnije i što brže suđenje!

  • fargo Vreme: 19.02.2014 13:06h

    Ma nemoj....Kako li je biti mudar praznog stomaka? Ne, nisu Srbi mudriji .... kakav narod takva i vlast!

  • Irena dss Vreme: 19.02.2014 13:19h

    Valjda je svima jasno da je DSS jedini spas za Srbiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP