Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČAN

Vučić: Ne pada mi na pamet da idem na Paradu

Autor: Tanjug | 25.09.2014 - 12:25:00h | Komentara: 14

Premijer Aleksandar Vucičh izjavio je danas da neće prisustvovati Paradi ponosa 28. septembra i podvukao da je njegova dužnost kao premijera da ljudima garantuje bezbednost i sugurnost.

Iako su  reforme teške,  ekonomisti  ocenjuju da je  premijer bio blag:  Aleksandar  Vučić

 Aleksandar Vučić | Foto: Aleksandar Levajković

"Poštujem ustavne obaveze države i moja obaveza je da se svim ljudima garantuje bezbednost i sigurnost. Moje je demokratsko pravo - neću da prisustvujem Paradi niti mi to pada na pamet", rekao je Vucičh na konferenciji za novinare.

"Baš ne bih mogao da se šetam, imam druga posla nego da se šetam pa i da nemam opet ne bih šetao. To je moj izbor. Moj je izboir da li ću u nedelju da izadjem sa decom ili idem u Tekiju da radim. To je moj izbor", rekao je Vučić i dodao da pitanja izbora nema kada je reč ustavnih obaveza da garantuje gradjanima bezbednost.

Kako je naveo neće da se dodvorava nikome, ni stranim ambasadama, pa da priča kako će biti na čelu kolone a od parada nije bilo ništa i govorili da će da se održi a od toga nije bilo ništa.

On je dodao da je za njega svaki dan radni, da zna da to strašno nervira one koji ga mrze, ali da se ne sekira zbog toga i dodao da će nedelju da provede radno kao i uvek, te da će obići istok Srbije nastradao u poplavama i razgovarati o energetskom sektoru...
Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 25.09.2014 13:22h

    Nije u redu, mislim da je on predsednik svim građanima.

  • Tadija Vreme: 25.09.2014 15:37h

    Bez uvrede, ali ukoliko već Crkva smatra da treba da se meša u politička i državna pitanja, onda neka pokrije troškove obnove države nakon poplava, a ne da se novčana srdedstva za tu svrhu potražuju od Evropske Unije.

  • Javor Vreme: 25.09.2014 15:40h

    U potpunosti razumem i opravdavam ovakav Vučićev stav. Ne može ni Srbija večito „tabati u mestu“ i to zbog istog „pošto-poto“ stava. Neka se već jednom održi i ta parada, jaka stvar, nek’ prošetaju, nije da rade ne znam šta, i oni su ljudi kao i svi drugi, imaju svoja prava, Srbija ovime više dobija, nego što gubi.

  • Isidora Vreme: 25.09.2014 15:44h

    Opozicija talasa sebe radi, a ne zbog naroda. Busaju se u veru i Crkvu, a zaboravljaju da naše pravoslavlje ne propoveda mržnju, već ljubav prema bližnjem svom...pa ma kakav bio.

  • ZuziZu Vreme: 25.09.2014 15:47h

    Uz svo dužno poštovanje prema Patrijarhu Irineju i našoj Crkvi, moram priznati da izjednačavanje homoseksualnosti sa pedofilijom predstavlja odraz krajnje neinformisanosti. Pre svega, treba imati u vidu da pripadnici LGBT populacije ne krše zakon i ne primoravaju nikoga ni na šta, već biraju partnere istovetnih sklonosti, na bazi „drage volje“, jednako kao i heteroseksualci, što se drastično razlikuje od pedofilije i ostalih oblika devijantnih odnosa, koji podležu krivičnoj odgovornosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP