Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČAN

Vučić: Neću biti premijer!

Autor: Beta | 24.03.2013 - 15:06:00h | Komentara: 6

Potpredsenik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti rekonstrukcije Vlade Srbije, ali da on neće zameniti Ivicu Dačića na mestu premijera.

"Ako budemo nezadovoljni radom premijera ići ćemo na nove izbore. Sada nismo nezadovoljni", rekao je Vučić novinarima u Zemunu gde je položio venac na spomenik poginulim pripadnicima Vojske Jugoslavije.

Ne voli gotovane: Vučić

AleksandarVučić | Foto: Oliver Bunić

Vučić je rekao da će Glavni odbor Srpske napredne stranke na sednici, koja će biti održana posle 2. aprila, razmatrati pitanje rekonstrukcije Vlade.
Upitan da li će na mestu premijera zameniti Dačića, Vučić je rekao da se to neće dogoditi.
"To se neće dogoditi zato što smo časni i pošteni ljudi", rekao je Vučić i dodao da za Srbiju ne bi bilo dobro da se ide na izbore samo zato da bi on postao premijer.
Vučić je rekao da očekuje da će Srbiji na razgovorima u Briselu 2. aprila biti ponudjeno više nego što je to učinjeno 20. marta i da će i druga strana napraviti bar male ustupke u pregovorima u vezi s pitanjem nadležnosti zajednice srpskih opština na Kosovu.

Ivica Dačić

Ivica Dačić

"Uveren sam da će Srbiji 2. aprila biti ponudjeno nešto o čemu će moći da se izjašnjava", rekao je Vučić i dodao da na prošlom sastanku u Briselu Srbiji nije bilo ponuđeno ništa.
Kako je naveo, očekuje da 2. aprila i prištinska strana napravi ustupak jer je to u interesu ne samo Srbije, već čitavog regiona i Evrope.
Vučić je rekao da će državni vrh sutra ili prekosutra održati sastanak o predstojećoj rundi dijaloga u Briselu.
Upitan o najnovijim hapšenjima u Razvojnoj banci Vojvodine zbog malverzacije, Vučić je rekao da nisu tačne optužbe opozicione Demokratske stranke da je borba protiv korupcije selektivna, odnosno da je uperena protiv političkih protivnika.
Govoreći o kreditu koji je Demokratska stranka uzela u Razvojnoj banci Vojvodine, Vučić je upitao u kojoj to zemlji kredit od više miliona evra može da se uzme bez ikakvih garancija, samo na osnovu lične karte.
Poslednji komentari
  • misho Vreme: 24.03.2013 18:29h

    ako ti je časno i pošteno koferče i njegovo prijateljstvo sa bananom alal ti vera!mene ne samo da je stid što je takva persona premijer već me zabrinjava hiper produkcija tvoje dvoličnost i hod ka totalitarizmu.i na kraju obojica će te biti otirači američke politike na balkanu.

  • Kordunas Vreme: 24.03.2013 18:57h

    Mene si izda kad si napustio liniju Ogulin ,Karlobag, Karlovac Virovitica i tacka , ali uskoro ce Voja sve nastaviti!

  • Ekatarina Vreme: 24.03.2013 19:03h

    Ova izjava mi samo govori koliko je ovaj Vučić velik Čovek.Politika je prljav sport ali eto izađe i po koji pošten čovek,pred ovako važnim pitanjima nije mu preča fotelja premijera od statusa ove zemlje,drugi bi trebali da se ugledaju na gosp.Vučića,ako mi dozvoljavate da ovako nešto izjavim,hvala.

  • Pistaljka Vreme: 24.03.2013 19:31h

    Aleksandar Vucic je jos jednom dokazao da mu nije bitna udobna fotelja, vec da mu je interes Srbije preci od svega. Takodje poslao je poruku svim koalicionim partnerima da sledi rekonstrukcija Vlade da to moraju da urade casno i posteno.

  • milojko Vreme: 20.03.2014 18:54h

    Mene ovde nista nije jasno. Mora da sam poludeo. nije ova zemlja za lude, odo ja nedje gde su ludi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP