Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER OŠTRO UPOZORIO PRVOG POTPREDSEDNIKA JUČE NA SEDNICI VLADE

Vučić: Neću da mi SPS soli pamet!

Autor: S. Vojinović | 26.06.2014 - 15:14:00h | Komentara: 13

Premijer Aleksandar Vučić juče je jasno stavio do znanja prvom potpredsedniku Vlade i lideru SPS-a Ivici Dačiću da više neće tolerisati medijske ispade i kritike pojedinih socijalista na račun Vlade Srbije. Dačić je na kraju ostao bez odgovora!

Naredio povlačenje!:  Aleksandar Vučić

Lupio šakom o sto: Premijer Vučić | Foto: Miloš Perić

Kako saznajemo, sve se dešavalo na jučerašnjoj redovnoj sednici Vlade Srbije u devet ujutru. A povod za packe su bile izjave i komentari najviših funkcionera SPS-a, pre svih Branka Ružića, koji je nedavno kritikovao poteze vlasti i nastupao kao da je deo opozicije. Pred svim ministrima Vučić se obratio Ivici Dačiću rečima:

- Neću više da trpim Socijalističku partiju Srbije da mi soli pamet! Neću da trpim i tolerišem istupe protiv Vlade, neću! Neka idu u opoziciju! Neću da mi tamo neki kriminalci pametuju - poručio je Vučić.

Muke moje niko ne zna: Ivica Dačić

Ivica Dačić | Foto: Đ. Kojadinović

Dačić zanemeo!
Juče smo pozvali Ivicu Dačića u nameri da nam prokomentariše naša saznanja sa sednice Vlade. Međutim, on nije odgovarao na pozive i poruke novinara.

Inače, kako saznajemo, od izvora koji je bio na toj sednici, prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SPS-a ništa nije odgovorio, samo je ćutao.

Dan ranije, funkcioneri SPS-a Milutin Mrkonjić i Dejan Radenković dali su otvorenu i javnu podršku stranačkom kolegi Branku Ružiću za njegov opozicioni nastup.


- Bravo, Bane, hrabar si! Punu podršku ti dajem u naporima da napravimo pošteno društvo kome teže socijalisti - komentar je koji je na svom Tviter nalogu napisao Mrkonjić. A odmah ga je podržao i Radenković.
Podsetimo, podrška Ružiću usledila je nakon njegove kritike smene načelnika policije i stava da ne veruje da postoji bilo kakva zavera protiv Aleksandra Vučića.

Inače, samo pre nekoliko meseci, još dok je bio ministar u prošlom sazivu Vlade, Branko Ružić je rekao da veruje u nevinost ranije uhapšenog predsednika FK Partizan i vlasnika Veterinarskog zavoda Dragana Đurića.
Poslednji komentari
  • Maja M. Vreme: 26.06.2014 15:29h

    Nemci efikasnije sole.

  • b oban Vreme: 26.06.2014 15:41h

    bravo VUCICU,nisi trebao da uopste pravis koaliciju sa SPS/om,mi smo tebe birali i dobili. OSTANI CVRST IMAS NASU PODRSKU.

  • mila Vreme: 26.06.2014 16:06h

    Laki je mako nervozan.

  • B54 Vreme: 26.06.2014 16:19h

    Uf, uf,uf....kako nam se AV naljutio,uf,uf,uf... Opet je počeo da zapomaže, stenje, samosažaljeva se, postaje žrtva, zli protivnici ga uvek kleveću i sapliću, uf ,uf, uf....

  • misa Vreme: 26.06.2014 16:54h

    ko sa djavolom tikve sada o glavi mu se razbijaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP